ATAG hybride warmtepomp | lucht-water warmtepomp

Hybride warmtepompen gaan een zeer belangrijke rol spelen  in de energietransitie. Direct heel Nederland omzetten naar ‘All-Electric’ is op dit moment niet mogelijk.

De CV-ketel wordt een belangrijk onderdeel van de ATAG hybride warmtepomp verwarmingssystemen. De ATAG warmtepomp zal het grootste deel van de verwarming voor haar rekening zal nemen. De cv-ketel ondersteunt slechts wanneer er een verhoogde warm water behoefte is tijdens bijvoorbeeld een strenge vorst periode. Op deze manier zorgt een hybride systeem voor een belangrijke bijdrage aan de klimaatdoelstelling om in 2050 CO2 neutraal te zijn.

ATAG gaat maximaal inzetten op het realiseren van duurzame comfortabele hybride verwarmingssystemen. Op deze manier zal een versnelde verduurzaming van de warmtevraag plaatsvinden. Met als doel zo snel mogelijk naar een CO2-neutrale leefomgeving.

 

De ATAG – Energion warmtepomp

De ATAG – Energion warmtepompen zijn monobloc-systemen. De klant heeft de keuze uit een hybride systeem (met CV ketel) en standalone lucht-water warmtepomp (zonder CV ketel en gasverbruik).

 

 

De warmtepomp gebruikt de warmte uit de lucht en kan verwarmen, koelen en warm water leveren. Geschikt voor vervanging, maar ook voor nieuwbouw.

 

 

De belangrijkste kenmerken

  • Duurzaam verwarmen met en zonder gas
  • Gemakkelijk te plaatsen; een woningaanpassing is niet nodig
  • Woning stijgt in waarde door opwaardering Energielabel
  • Subsidie (ISDE) gerechtigd, afhankelijk van vermogen tot € 1.950
  • Hybride module eenvoudig aan te sluiten op de cv-ketel

 

 

 

Advies Warmtepomp

➜ Bespaar ook op uw gasrekening met een (Hybride) warmtepomp. Vraag nu een direct een advies gesprek of een offerte aan.

Of het nu gaat om een Hybride Warmtepomp of 100% verwarmen door een Warmtepomp. Wij geven u eerlijk advies over warmtepompen.

Offerte aanvragen

 

 

Ons werkgebied voor het installeren van warmtepompen is Friesland.

Wij installeren warmtepompen onder andere in Harlingen, Franeker, Bolsward, Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Joure, Heerenveen, Wolvega, Drachten en Lemmer.