Wij installeren nieuwe CV-ketels in heel Friesland

CV-Ketel kopen in Friesland

Woont u in Friesland en wilt u uw CV-ketel vervangen en een nieuwe CV-ketel kopen? Dan bent u bij Mensonides uit Harlingen aan het juiste adres. Wij vervangen, plaatsen  en installeren CV-ketels in heel Friesland.

Wij zijn onder andere werkzaam in de regio Harlingen, Franeker, Leeuwarden, Bolsward, Sneek, Dokkum, Joure, Heerenveen, Wolvega, Drachten en Lemmer.

 

 

Wij vervangen, plaatsen en onderhouden CV-ketels in heel Friesland.

 

Bij Mensonides bent u zeker van een vakkundige plaatsing van uw verwarmingsketel. Wij werken uitsluitend met A++ Kwaliteitsketels. Uw CV-ketel wordt vakkundig, veilig en energiezuinig geplaatst. En op ATAG CV-ketels geven wij u wel tot 15 jaar garantie.

Ook adviseren wij u vrijblijvend over duurzame manieren van verwarmen, zoals een Hybride Warmtepomp en 100% electric Warmtpomp. Vraag vandaag nog een offerte aan.

 

 

CV-ketel vakkundig & veilig geïnstalleerd in heel Friesland

 

cv-ketel storing

 

Mensonides is sinds 1978 een allround installatiebedrijf uit Harlingen. Met onze vakkundige medewerkers bieden wij onze klanten in Friesland  Technische Zekerheid en Persoonlijke Service.

In de provincie Friesland staan ongeveer 298.245 woningen. Vele van deze woningen in hebben wij voorzien van CV-ketels.

 

Heeft u op korte termijn een nieuwe CV-ketel nodig? Wij laten onze klanten in Friesland niet in de kou zitten en regelen het.

Geniet van onbezorgd en comfortabel wonen in Friesland

Kiest u voor Mensonides, dan kiest u voor onbezorgd en comfortabel wonen. Wij plaatsen alleen A++ kwaliteit CV-ketels met zeer uitgebreide garantievoorwaarden, inclusief: installatie, rookgasafvoer, expansievat en aansluitmateriaal.

 

Alles-in-één-aanbieding – tot 15 jaar verlengde garantie

U ontvangt van ons altijd een offerte met alles-in-één-aanbieding. Dus inclusief veilige en complete installatie.

Kies nu voor een ATAG CV-ketel van Mensonides in combinatie met het onderhoudspakket ATAG Warmte Garantie. U hoeft zich dan 15 jaar helemaal geen zorgen meer te maken over de werking van de CV-ketel. In combinatie dit pakket krijgt u namelijk maar liefst 15 jaar garantie op alles in de CV-ketel.

 

Met het onderhoudspakket – ATAG Warmte Garantie – 15 jaar lang geen zorgen over uw CV-ketel.

 

  • 15 jaar garantie RVS Warmtewisselaar
  • 15 jaar garantie onderdelen CV-ketel
  • 15 jaar lang periodiek onderhoud
  • 15 jaar lang voorrijkosten bij onderhoud en storingen inbegrepen
  • 15 jaar lang uurloon voor verhelpen storingen en reparaties inbegrepen
  • 15 jaar lang materiaal, onderdelen en gebruiksartikelen inbegrepen
  • 15 jaar het hoogste rendement dankzij de RVS warmtewisselaar

 

Standaard bieden wij ATAG i-serie en Q-serie met 15 jaar garantie op de warmtewisselaar en 10 jaar garantie op de onderdelen in de CV-ketel.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. Uw wensen en situatie worden besproken en wij doen u een scherpe-alles-in-één aanbieding. 

Liever persoonlijk advies? Neem direct contact met ons op. Wij adviseren onze klanten in Friesland u altijd vrijblijvend. Dit kan per e-mailtelefoon of wanneer u dat prettig vindt komen wij bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek.

Offerte aanvragen

Technisch zeker. Persoonlijk warm.