Wij installeren ook CV-ketels in Bolsward

CV-Ketel kopen in Bolsward

Woont u in Bolsward en wilt u uw CV-ketel vervangen en een nieuwe CV-ketel kopen? Mensonides geeft u eerlijk advies over het vervangen van de CV-ketel. Wij vervangen, plaatsen, installeren en onderhouden CV-ketels in de hele gemeente Súdwest-Fryslân.

 

Besparen met een nieuwe CV-ketel

Met een nieuwe CV-ketel, kunt u flink besparen op uw stookkosten. Nog meer besparen vraag naar de mogelijkheden van een Hybride Warmtepomp of 100% Electric Warmtepomp.

Onze Verwarmingsadviseur beantwoord al uw vragen.

 

>> Bij uw nieuwe CV-ketel ontvangt u nu tijdelijk €150,00 Korting op een ATAG One Zone slimme thermostaat.

Wij vervangen, plaatsen en onderhouden CV-ketels in Bolsward.

 

Bij Mensonides bent u zeker van een vakkundige plaatsing van uw verwarmingsketel. Wij werken uitsluitend met A++ Kwaliteitsketels. Uw CV-ketel wordt vakkundig, veilig en energiezuinig geplaatst. En op ATAG CV-ketels geven wij u wel tot 15 jaar garantie.

Ook adviseren wij u bewoners in Bolsward vrijblijvend over duurzame manieren van verwarmen, zoals een Hybride Warmtepomp en 100% electric Warmtpomp. Vraag vandaag nog een offerte aan.

 

Offerte aanvragen

 

CV-ketel vakkundig & veilig geïnstalleerd in Bolsward

 

cv-ketel storing

 

Mensonides is sinds 1978 een allround installatiebedrijf uit Harlingen. Met onze vakkundige medewerkers bieden wij onze klanten in Bolsward Technische Zekerheid en Persoonlijke Service.

In de gemeente Súdwest-Fryslân staan ongeveer 41.595 woningen. Vele van deze woningen in hebben wij voorzien van CV-ketels.

 

Heeft u op korte termijn een nieuwe CV-ketel nodig? Wij laten onze klanten in Bolsward niet in de kou zitten en regelen het.

 

Offerte aanvragen

Geniet van onbezorgd en comfortabel wonen in Bolsward

Kiest u voor Mensonides, dan kiest u voor onbezorgd en comfortabel wonen. Wij plaatsen alleen A++ kwaliteit CV-ketels met zeer uitgebreide garantievoorwaarden, inclusief: installatie, rookgasafvoer, expansievat en aansluitmateriaal.

 

Alles-in-één-aanbieding – tot 15 jaar verlengde garantie

U ontvangt van ons altijd een offerte met alles-in-één-aanbieding. Dus inclusief veilige en complete installatie in Bolsward.

Kies nu voor een ATAG CV-ketel van Mensonides in combinatie met het onderhoudspakket ATAG Warmte Garantie. U hoeft zich dan 15 jaar helemaal geen zorgen meer te maken over de werking van de CV-ketel. In combinatie dit pakket krijgt u namelijk maar liefst 15 jaar garantie op alles in de CV-ketel.

 

Met het onderhoudspakket – ATAG Warmte Garantie – 15 jaar lang geen zorgen over uw CV-ketel.

 

  • 15 jaar garantie RVS Warmtewisselaar
  • 15 jaar garantie onderdelen CV-ketel
  • 15 jaar lang periodiek onderhoud
  • 15 jaar lang voorrijkosten bij onderhoud en storingen inbegrepen
  • 15 jaar lang uurloon voor verhelpen storingen en reparaties inbegrepen
  • 15 jaar lang materiaal, onderdelen en gebruiksartikelen inbegrepen
  • 15 jaar het hoogste rendement dankzij de RVS warmtewisselaar

 

Standaard bieden wij ATAG i-serie en Q-serie met 15 jaar garantie op de warmtewisselaar en 10 jaar garantie op de onderdelen in de CV-ketel.

Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. Uw wensen en situatie worden besproken en wij doen u een scherpe-alles-in-één aanbieding voor het plaatsen van een CV-ketel in Bolsward

Liever persoonlijk advies? Neem direct contact met ons op. Wij adviseren onze klanten in Bolsward altijd vrijblijvend. Dit kan per e-mailtelefoon of wanneer u dat prettig vindt komen wij bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek.

Offerte aanvragen

Technisch zeker. Persoonlijk warm.