fbpx

"Ik wil graag eerlijk advies en technische zekerheid"

De SpiroVent RV2 luchtafscheider: Kies bij aanschaf van een nieuwe CV ketel of bij een onderhoudsbeurt voor deze automatische ontluchter

 

De SpiroVent RV2 automatische ontluchter (luchtafscheider) zorgt er voor dat microbellen direct na de cv-ketel uit het warme water worden gehaald.

 

Lucht in uw cv-installatie leidt tot vervelende verschijnselen zoals ruisende en klaterende geluiden in leidingen en radiatoren.

 

 

Bespaar tot €60,- op energiekosten

U bespaart met de SpiroVent RV2 luchtafscheider (automatische ontluchter) tot 6% op uw gasverbruik, dit is maar liefst €60,  per jaar.

  • Nooit meer tussentijds handmatig ontluchten
  • Radiatoren altijd helemaal warm
  • 6% minder gasverbruik (volgens TNO en Kiwas GASTEC)
  • Aanbevolen door alle cv-ketelfabrikanten en Vereniging Eigen Huis
  • Terugverdientijd: 2 – 4 jaar
  • 20 jaar garantie!

 

 

Het voordeel van minder lucht in CV installatie.

In water zit altijd lucht. In een CV-ketel wordt water flink opgewarmd, waarbij lucht vrijkomt in de vorm van microbellen. Lucht in uw installatie leidt bijvoorbeeld tot ruisende geluiden in uw leiding en/of radiator.

Lucht is in veel gevallen ook de reden waarom een radiator niet helemaal warmt wordt. Hoe meer lucht in het systeem zit, hoe meer energie het kost om uw huis warm te stoken.

De Spirovent RV2 Luchtafscheider (automatische ontluchter) van Spirotech haalt continu lucht uit uw systeem. Een luchtvrije CV-installatie is zuiniger, verlengt de levensduur van uw cv-ketel en verhoogt de prestatie van uw ketel.

 

Spirovent RV2 Luchtafscheider: besparen op energiekosten

Met de Spirovent RV2 Luchtafscheider bespaart u tot 6% op uw stookkosten.

de SpiroVent luchtafsheider (automatische ontluchter) van Spirotech haalt continu lucht uit uw systeem. Een luchtvrije CV-installatie is zuiniger, verlengt de levensduur van uw cv-ketel en verhoogt de prestatie van uw ketel en bespaart u dus energie.

 

 

 

Nu bestellen!

Bestelt u een nieuwe CV-ketel of is uw CV-ketel aan een onderhoudsbeurt toe? Dan kost de SpiroVent RV2 inclusief installatie slechts

149,95

Deze investering heeft u dus binnen 2-4 jaar terugverdiend.

 

 

Bestel nu extra voordelig de luchtafscheider samen met een SpiroTrap vuilafscheider met €50,- korting.

Koopt u de SpiroVent RV2 samen met de SpiroTrap MB3. Dan betaalt u slechts inclusief installatie

249,90

 

Met de combinatie van een vuilafscheider en een luchtafscheider bespaart u op jaarbasis wel tot € 135,-  aan energiekosten!

 

 

Begin met besparen en laat bij de volgende onderhoudsbeurt een Spirotrap MB3 en Spirovent RV2 ontluchter installeren

Vul onderstaande gegevens in. Tijdens de volgende onderhoudsbeurt van uw CV-ketel installeren de Spirotrap en/of Spirovent.

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.