fbpx

"Ik wil graag eerlijk advies en technische zekerheid"

Uw huidige vloerverwarmingspomp vervangen

En bespaar op uw energiekosten – Terugverdientijd minder dan 2,5 jaar

Bijna iedere vloerverwarming heeft een vloerverwarmingspomp. Is uw vloerverwarming voor 2010 geplaatst? Dan is de kans groot dat uw vloerverwarmingspomp een energievreter is! De vloerverwarmingspomp vervangen is dan een verstandige keuze.

U herkent oude vloerverwarmingspompen vaak aan de drie vaste standen schakelaar (I, II en III). Ook staan deze pompen in de meeste gevallen afgesteld op de hoogste stand. De vloer wordt dan wel sneller warm, maar werkt niet energiezuinig.

Oude vloerverwarmingspomp

Onder uw vloer bevindt zich het vloerverwarmingssysteem met slangen. Hier wordt het warme water doorheen gepompt. Dit warme water in de slangen zorgt er voor dat uw vloer wordt opgewarmd en daarmee de ruimte.

Om het warme water rond te pompen wordt er gebruik gemaakt van een vloerverwarmingspomp. Deze zit op de vloerverwarmingsverdeler.

Wist u dat de oudere vloerverwarmingspompen tot de grootste elektriciteitsverbruikers in uw woning behoren.

Deze oude pompen hebben vaak 3 standen en draaien continu in dezelfde stand. Ook als het helemaal niet nodig is. Dus extra stroomverbruik.

Energiezuinige vloerverwarming

Vervang uw oude vloerverwarmingspomp voor een nieuwe A-label versie. U bespaart direct op uw energiekosten. Sterker nog u verdient de nieuwe pomp binnen 2,5 jaar terug.

Met een energiezuinige vloerverwarmingspomp wordt het energieverbruik tot wel 77% te vermindert.

Een nieuwe A-label vloerverwarmingspomp verdient u binnen 2,5 jaar terug.

Vloerverwarmingspomp vervangen

Vervang nu uw oude vloerverwarmingspomp bijvoorbeeld voor een Wilo-Yonos PICO – A-label. En bespaar direct op uw energiekosten. Wij installeren onder vloerverwarming pompen van de merken Wilo en Grundfoss.

Vul hieronder uw gegevens in en het type en serie van uw oude vloerverwarmingspomp in. Weet u niet welke pomp u heeft? Maak dan een foto van uw huidige vloerverwarmingspomp en wij sturen u een offerte toe.

 

>> Tip: combineer het vervangen van de vloerverwarmingspomp met het spoelen en reinigen van de vloerverwarming.

 

Ons werkgebied is Friesland. Wij vervangen vloerverwarmingspompen onder andere in Harlingen, Franeker, Bolsward, Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Joure, Heerenveen, Wolvega, Drachten en Lemmer.

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.