"Voldoende elektrapunten én een lage energierekening. Dat is mooi!"

Elektra

Wilt u bij een nieuw project elektra laten aanleggen, bij een uitbouw de elektra laten uitbreiden of moet er elektra hersteld worden? Mensonides staat in alle gevallen voor u klaar.

Het werken met elektra kan gevaarlijk zijn als u iets verkeerds doet. Daarom doet u er verstandig aan om een specialist in te huren voor uw klussen in elektra. Daarnaast kunt u er vanuit gaan dat wanneer u de vakmannen van Mensonides inhuurt u een technisch zeker elektranetwerk heeft in uw pand, dat nog jarenlang mee gaat!

Mensonides is gespecialiseerd in het aanleggen, uitbreiden én herstellen van elektra. Hierdoor kan Mensonides alle situaties betreffende elektra voor u afhandelen. Van het aanleggen van groepenkasten en trekken van elektra naar de juiste plaatsen tot het realiseren van krachtstroom en herstelwerkzaamheden en van het aanbrengen van domotica tot zonnepanelen.

De elektriciens van Mensonides zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met het aanleggen, herstellen en uitbreiden van elektra. De deskundigen kunnen u daarnaast adviseren over de verdeling van elektra in uw pand. Hierdoor vermindert u de kans dat stoppen kunnen doorslaan. Zelfs het aanbrengen van een nieuwe groepenkast of bijvoorbeeld een elektrisch laadpunt voor de auto is voor de monteurs de gewoonste zaak van de wereld.

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte

De medewerkers van Mensonides stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de klantenservice. Uw wensen en situatie worden besproken en van daaruit kan de expert een offerte voor u opstellen.

Offerte aanvragen

Domotica

Door domotica te gebruiken in uw pand kunt u veel energie besparen en kunt u profiteren van een comfortabeler woon/werk-klimaat.  Zo kan de verlichting worden geïnstalleerd op basis van bewegingssensoren, kan verwarming aan gaan door infraroodstralingen en kunt u de rolgordijnen of multimedia-apparatuur op afstand bedienen.

Doordat ruimtes alleen verwarmd en verlicht worden op het moment dat gebruik van wordt gemaakt kunt u aardig besparen op de energierekening.

Energiebesparing

Naast het gebruik van domotica kunt u ook nog op andere manieren energie besparen in uw pand. Hierbij kunt u denken aan het isoleren en voldoende ventileren van de ruimtes. Door middel van zonnepanelen kunt u energie opwekken, net als met een zonneboiler.

Benieuwd wat er voor u mogelijk is betreffende energiebesparing? Neem contact op met de klantenservice en Mensonides gaat voor u kijken wat de best treffende maatregelen in uw situatie zijn.

Zonnepanelen

De zon komt voor niks op en geeft gratis zonnestralen af. Daar wilt u toch ook van profiteren? Door zonnepanelen op het dak van het pand te installeren geniet u nóg meer van de zon omdat u daarmee zelf energie kan opwekken. Het genereren van nieuwe energie begint al direct na de installatie en hiermee kunt u tot wel honderden euro’s per jaar besparen op de energienota! Zélfs op bewolkte dagen wordt er energie opgewekt met de eigen mini-energiecentrale.

Mensonides is al jarenlang gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen (pv-panelen én zonnecollectoren). Hierdoor beschikken de installateurs over gedegen vakkennis én ervaring. Door de zonnepanelen op de juiste manier te installeren kan er meer rendement behaald worden. Hierdoor heeft u jarenlang optimaal profijt van de zon. Laat uw zonnepanelen daarom door Mensonides installeren. U bent dan zeker van een persoonlijke service en technische zekerheid.

Technisch zeker. Persoonlijk warm.