Beoordeling door klanten: 8.7/10 ­ 655 beoordelingen

"Ik wil grip op het onderhoud en de kosten daarvan"

Mensonides verzorgt graag een meerjarenonderhoudsplan voor u

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) – ook wel meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) genoemd – kan voor u worden opgesteld als u grip wilt hebben op wat er gaat komen betreffende onderhoud aan uw installaties over meerdere jaren. Het is een plan op lange termijn waarin het financiële kostenplaatje, een tijdschema en een uitleg over hoe het onderhoud gedaan wordt staat gespecificeerd. Omdat u inzichtelijk heeft wanneer het onderhoud gepland staat, kan het primaire bedrijfsproces hier op inspelen en hier rekening mee houden. Op deze manier komt u als eigenaar nooit voor verrassingen te staan en kunt u ver vooruit plannen.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met de klantenservice van Mensonides. Samen met u wordt de situatie doorgenomen en aan de hand van uw wensen wordt er gezocht naar de beste oplossing.

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte

De medewerkers van Mensonides stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de klantenservice. Uw wensen en situatie worden besproken en van daaruit kan de expert een offerte voor u opstellen.

Offerte aanvragen
Technisch zeker. Persoonlijk warm.