fbpx

"Ik wil graag eerlijk advies en technische zekerheid"

Gezond en warm binnenklimaat met een Ventilatielucht / Water Warmtepomp

De warme ventilatielucht die de mechanische ventilatiesysteem of WTW de woning uit blaast, is prima te gebruiken om uw woning te verwarmen. Met een ventilatielucht/water warmtepomp wordt de warmte van de mechanische ventilatie zeer efficiënt terug gewonnen.

Uw woning wordt zo op een zeer duurzame manier van verwarmd.

Gasloos & Hybride mogelijkheden

De ventilatielucht/water warmtepompen zijn zowel geschikt voor een gasloze woning en hybride opstelling. In een Hybride opstelling zorgt de CV-ketel voor het warm water en springt bij als het heel koud buiten is. Voordelen van deze Warmtepomp is dat er geen bodembron nodig. Ook hoeft er geen buitenunit te worden geplaatst.

De Lucht/Water Warmtepompen zijn vooral geschikt voor woningen die goed geïsoleerd zijn.

 

Lage temperatuur verwarming

Ook voor de Ventilatielucht/water Warmtepompen geldt hoe lager de aanvoertemperatuur van het water, hoe meer rendement u haalt. Wij raden dus altijd lage temperatuur verwarming aan, zoals Vloerverwarming of Lage Temperatuur radiatoren.

Mechanische ventilatie – WTW unit vervangen

De Ventilatielucht Warmtepomp haalt energie uit de warme ventilatielucht die uit uw woning wordt gezogen. Om gebruik te maken van deze warmtepomp vervangt u de mechanische ventilatie – WTW-unit voor deze Warmtepomp. Voordat de ventilatielucht naar buiten gaat, haalt de Warmtepomp energie uit de lucht om uw woning te verwarmen.

All-Electric | Ventilatielucht – Water Warmtepomp

De nieuwste Ventilatielucht warmtepomp bieden kant-en-klare 100% All-Electric oplossingen voor:

  • Ventilatie
  • CV-verwarming
  • Warmtapwater

 

De Warmtepomp haalt op zeer efficiënte wijze warmte uit ventilatielucht. Een goed voorbeeld van de All-Electric Ventilatielucht Warmtepomp is de NIBE F750.

Deze warmtepomp heeft een stijlvol uiterlijk. Dankzij de ingebouwde boiler (180 liter) en de complete uitvoering is deze Warmtepomp eenvoudig bij u te installeren.

 

Download Brochure

Meer informatie in de Brochure van Nibe over ventilatielucht warmtepompen.

ISDE-subsidie

De overheid stimuleert huiseigenaren om minder gas te verbruiken en meer duurzame woningen te verwarmen. Met als doel de CO2-uitstoot terug te dringen.

Ook Ventilatielucht Warmtepompen vallen onder de ISDE-subsidie. Wilt u uw voordeel en besparing weten? Neem contact met ons op.

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en besparing die een Ventilatielucht Warmtepomp u bieden?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

 

Informatie aanvragen

 

Vraag nu vrijblijvend informatie en offerte aan.

Uw wensen en situatie worden besproken en wij doen u een scherpe-alles-in-een aanbieding. 

Offerte aanvragen

 

Ons werkgebied voor het installeren van Ventilatielucht Warmtepompen is Friesland.

Wij installeren Ventilatielucht Warmtepompen onder andere in Harlingen, Franeker, Bolsward, Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Joure, Heerenveen, Wolvega, Drachten en Lemmer. 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.