fbpx

De website Mensonides.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij streven naar een zo’n actueel mogelijke website. Het is mogelijk dat de inhoud en informatie op de site verouderd en onvolledig is. Aan de inhoud van de website kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

 

 

Eigendom

Alle informatie op www.mensonides.nl is eigendom van Mensonides (zoals huisstijl, logo’s, vormgeving, teksten enz.) Als u informatie op deze site wilt gebruiken, moet u daarvoor eerst toestemming aan ons vragen.

 

 

Informatie op andere websites (externe links)

Op onze website wordt ook gelinkt naar externe websites. De informatie op deze externe websites is door ons niet gecontroleerd op juistheid. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor die informatie op deze sites..

 

 

Wijzigingen

Mensonides behoudt zicht het recht voor deze disclaimer te wijzigen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op www.mensonides.nl/disclaimer

 

 

E-mail disclaimer

De informatie in e-mails van die u van Mensonides ontvangt zijn vertrouwelijk zijn en zijn uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Als u onterecht een e-mail ontvangt, vragen wij u om de inhoud niet te gebruiken, Mensonides direct te informeren en het bericht te verwijderen.

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.