Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Wilt u uw pand uitbouwen? Het pand voorzien van domotica? Of heeft u last van een storing aan één van de installaties? Of wilt u een vrijblijvend advies op maat over duurzame mogelijkheden? Bij Mensonides kunt u terecht met al uw vragen. Mensonides is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van uw cv-installatie; WTW-unit, isoleren van vloeren, muren en daken; reinigen van ventilatiekanalen; installeren van zonnepanelen; elektrowerk; dakbedekking en zinkwerk; sanitair en klimaatbeheersing. Daarnaast komt Mensonides graag periodiek bij u langs om de installaties te inspecteren en te onderhouden.

Mensonides werkt alleen met de beste mensen uit het vak, waardoor u altijd op kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke service kunt rekenen. Uiteraard staat Mensonides 24/7 voor u klaar bij eventuele storingen.

Meer informatie of een adviesgesprek?

 Neem contact met ons op:

Bel 0517 – 41 26 58 of laat uw gegevens achter.

Waarom kiezen voor Mensonides

Mensonides is een allround installatiebedrijf dat zowel particulier en zakelijk ingezet kan worden voor de technische dienstverlening in zowel de utiliteit, de industrie- en de woningbouw. Er wordt alleen gewerkt met de beste mensen uit het vak, waardoor u als klant altijd kunt rekenen op kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke service.

  • Mensonides benadert klanten persoonlijk met een vrijblijvend advies op maat
  • De prijzen die worden gehanteerd zijn altijd scherp en marktconform
  • Mensonides is gespecialiseerd in het werken met BIM (Bouw Informatie Model)
  • Omdat Mensonides alleen met vakmannen werkt is technische zekerheid gegarandeerd

Nieuws

Technisch zeker. Persoonlijk warm.