fbpx

"Glas Glas zonnepanelen: de beste garanties, opbrengst en kwaliteit" Gratis Dakscan

Duitse Glas Glas Zonnepanelen van SolarWatt: meer rendement én extra duurzaam

Duitse glas glas zonnepanelen van SolarWatt zijn dé innovatieve ontwikkeling op het gebied van het opwekken van groene energie met zonnepanelen! Deze panelen leveren namelijk aanzienlijk meer dan de standaard variant. Die bestaat namelijk uit één laag glas, een laag zonnecellen en een kunststof achterzijde. Deze combinatie is kwetsbaar voor vocht waardoor het vermogen jaarlijks aanzienlijk afneemt. Met de Duitse glas glas Zonnepanelen heeft u dat probleem juist niet: doordat de zonnecellen hier tussen twee lagen glas zijn geplaatst, heb je zelfs na 30 jaar nog een garantie op 87 procent vermogen!

Wij zijn Premium Partner van de hoogwaardige SolarWatt Glas-Glas Zonnepanelen. Op deze pagina leggen wij u graag de voordelen uit van Glas-Glas zonnepanelen van het Duitse SolarWatt.

 

SolarWatt: Duitse zonnepanelen van zeer hoge kwaliteit.

 

Offerte aanvragen

Wat zijn Glas Glas zonnepanelen?

Bij Glas Glas zonnepanelen zit aan de voorkant en achterkant glas. Traditionele zonnepanelen hebben alleen aan de voorkant glas en de achterkant is voorzien van een kunststof achterzijde.

De Glas Glas zonnepanelen zijn volledig voorzien van ondoordringbaar glas. De zonnecellen zitten tussen twee lagen glas. Hierdoor neemt de stabiliteit en de levensverwachting flink toe. Ook is de opbrengstgarantie van deze panelen hoger.

Traditionele zonnepanelen met een plastic achterkant laten veel makkelijker vuil en vocht door. Dit is één van de oorzaken waardoor elk jaar het rendement afneemt (degradatie). Hier hebben Glas Glas zonnepanelen veel minder last van, waardoor de opbrengst ook na vele jaren nog heel hoog is.

Onze klanten over Mensonides

Video: Hoe werken Glas – Glas Zonnepanelen

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe Glas – Glas zonnepanelen werken en wat het verschil is tussen Glas – Glas Zonnepanelen en normale (Glas – Folie) zonnepanelen.

 

Verschil in vermogensgaranties

Traditionele zonnepanelen bestaan dus uit een laag glas, een laag zonnecellen en een kunststof achterzijde. Vooral de plastic achterzijde is kwetsbaar voor vocht, temperatuurverschillen en spanningen in het paneel. Dit is ook de reden dat elk jaar het vermogen van een zonnepaneel afneemt.

Gemiddelde vermogensgarantie Glas-Folie zonnepanelen: 80% na 25 jaar.

 

Een glas-glas-zonnepaneel daarentegen bestaat uit een laag glas, een laag met zonnecellen en aan de achterzijde wederom een laag met glas. Het paneel heeft veel minder last van vocht, temperatuurverschillen en mechanische spanningen. De degradatie van deze panelen is daardoor veel lager.

SolarWatt Vermogensgarantie: 87% na 30 jaar.

 

Hagelstenen test: Glas Glas zonnepanelen

Onzichtbare schade aan zonnepanelen worden ook microcracks genoemd. Dit zijn haarfijne ‘onzichtbare’ scheurtjes in de zonnecellen van het zonnepaneel. Deze microcracks zijn met het blote oog niet te zien maar kunnen wel zorgen voor opbrengstverlies.

Onzichtbare schade aan zonnepanelen kan bijvoorbeeld ontstaan door hagelstenen. De klap op het glas zorgt ervoor dat er minuscule scheurtjes in de zonnecellen ontstaan.

Door te kiezen voor de juiste kwaliteit zonnepanelen minimaliseer je kans op (hagel)schade. Bij glas-glas zonnepanelen is de kans op microcracks nihil. De glas-glas panelen van SOLARWATT zijn als eerste goedgekeurd op hagelklasse 4. Daardoor is de kans op zichtbare hagelschade minimaal.

Beste getest op brandveiligheid

De Glas Glas zonnepanelen van SolarWatt voldoen de hoogste eisen die gesteld kunnen worden aan brandveiligheid.

Alle zonnepanelen die op de markt, zijn getest op brandveiligheid. De mate van brandwerendheid is echter erg verschillend. Er zijn 3 niveaus van brandwerendheid te onderscheiden, brandklasse A, B en C. Zonnepanelen met certificaat brandklasse A zijn het meest brandwerend. Zonnepanelen met  brandklasse C zijn het minst brandwerend.

De SOLARWATT Glas Glas zonnepanelen zijn  gecertificeerd volgens de hoogste brandklasse,  brandklasse A.

Beste garantie ter wereld!

In tegenstelling tot andere leveranciers biedt het duitse SolarWatt 30 jaar productgarantie en vermogensgarantie op de glas-glas zonnepanelen. Klant halen gegarandeerd dertig jaar lang de meeste opbrengst en de laagste kWh-prijs. Hiermee biedt SOLARWATT de beste garanties op zonnepanelen ter wereld.

De garantievoorwaarden van de meeste zonnepanelenleveranciers beperken zich tot een productgarantie van 10 tot 12 jaar. De vermogensgarantie is meestal 25 jaar. In het laatste geval geldt de garantie echter vaak alleen voor panelen met prestaties onder een bepaald niveau, maar niet voor zonnepanelen die compleet kapot zijn.

 

Transparante voorwaarden

SOLARWATT biedt klanten transparante voorwaarden zonder kleine lettertjes. De verbetering van de voorwaarden houdt in dat SOLARWATT gedurende 30 jaar de volgende voorwaarden en garanties hanteert:

->>  Redelijke en gebruikelijke transportkosten voor de terugzending van PV-panelen betaalt;

->>  De kosten en verzending van de vervangen of herstelde PV-panelen betaalt;

->>  Redelijke en gebruikelijke kosten met betrekking tot installatie, demontage of herinstallatie van PV-panelen betaalt.

 

Offerte aanvragen

Voordelen SolarWatt Glas – Glas Zonnepanelen

 • 30 jaar opbrengstgarantie en productgarantie
  SolarWatt biedt de beste garanties ter wereld.

 

 • Meer rendement en langere levensduur
  SolarWatt garandeert een minimum van 87% van het vermogen over 30 jaar.

 

 • Gratis 5 jaar All-risk verzekering
  Schade aan de zonnepanelen zijn volledig gedekt.

 

 • Extreem goed bestand tegen hagel en microcracks
  Microcracks zijn kleine haarscheurtjes in de zonnecellen. Deze schade is niet zichtbaar van buitenaf. Door Microcracks gaan panelen steeds minder presteren. Onder andere weersinvloeden zoals stevige hagelbuien kunnen microcracks veroorzaken.

 

 • Zoutnevelbestendig, Zandbestendig & ammoniakbestendig
  De zonnepanelen worden extra getest op extreme omstandigheden.

 

 • Vervaardigd in Duitsland, Europese garantievoorwaarden en Nederlandstalige serviceafdeling.
  De Glas Glas zonnepanelen van Solarwatt worden vervaardigd in Duitsland. SolarWatt heeft ook een kantoor in Nederland, daardoor is de serviceafdeling Nederlandstalig, wel zo handig.

 

 • Zeer hoge brandveiligheid
  De Glas Glas zonnepanelen van SolarWatt zijn gecertificeerd volgens brandklasse A. Dit is het meest brandwerend klasse. En in combinatie met Enphase Micro-omvormers is hét meest brandveilige zonnepanelen-systeem ter wereld.

 

Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan

Wij helpen u graag bij de keuze van zonnepanelen. Laat uw gegevens achter en wij bepalen de zoninstraling op uw huis. U ontvangt een offerte met een zeer nauwkeurige indicatie van de opbrengst en terugverdientijd met Glas Glas zonnepanelen.

Offerte aanvragen

Download nu de brochure met informatie

Glas-glas zonnepanelen zijn de nieuwste soort panelen die worden aangeboden. Waar gangbare zonnepanelen jaarlijks een deel van hun vermogen verliezen, is dit verlies bij glas op glas zonnepanelen vele malen kleiner.

Lees alles over de Glas Glas zonnepanelen in onze brochure.

Download brochure

 

 

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over zonnepanelen, laat uw gegevens achter en wij sturen u een offerte op maat. 

Offerte aanvragen

 

 

Liever persoonlijk advies?

Maak nu eenvoudig een afspraak bij u thuis met onze zonnepanelen adviseur. Tijdens de afspraak ontvangt u deskundig en eerlijk advies over de mogelijkheden. Het advies is gratis en geheel vrijblijvend.

Plan nu direct online een afspraak met onze zonnepanelen adviseur.  

Afspraak plannen

 

 

Ons werkgebied

Ons werkgebied voor het installeren van Glas Glas zonnepanelen is de provincie Friesland.

Wij installeren Glas Glas zonnepanelen onder andere in Harlingen, Franeker, Bolsward, Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Joure, Heerenveen, Wolvega, Drachten en Lemmer. Ook installeren wij Glas Glas zonnepanelen op de waddeneilanden Terschelling, Vlieland en Ameland.

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.
X