Beoordeling door klanten: 8.6/10 ­ 406 beoordelingen

"Ik wil besparen op de energienota en er weinig voor doen"

Mensonides installeert de infraroodverwarming en jij bespaart veel geld

Infraroodverwarming

Een modern alternatief voor de cv verwarming is infraroodverwarming. Deze verwarming gaat door middel van panelen die aan de muur of het plafond zijn gemonteerd. Dit zorg direct voor een moderne uitstraling in jouw woonkamer. Het zijn glazen panelen met een aluminium frame. Vaak is het paneel in verschillende kleuren te bestellen, waardoor het altijd aansluit bij jouw interieur.

infraroodverwarmingHet paneel zet elektriciteit om  in onzichtbare infrarode warmtestralen. Dit gebeurt via een halfgeleider en nagenoeg zonder elektriciteitsverlies. De warmtestralen die worden uitgezonden verwarming niet de lucht, zoals bij andere warmtebronnen, maar verwarmen objecten. Net als de zon! De infraroodpanelen zorgen daardoor voor een natuurlijke warmte in huis. Bovendien kan je de panelen gebruiken in combinatie met andere duurzame investeringen, zoals zonnepanelen.

De infraroodpanelen zijn uitermate geschikt voor ruimten waar wisselende momenten zijn om warmte in af te geven. Hierbij kan gedacht worden aan een studeerkamer of berging, badkamer of de babykamer. En doordat het systeem gemakkelijk te installeren en uit te breiden is hoef je niet direct alle ruimten te voorzien van infraroodverwarming, maar kan je dit geleidelijk opbouwen.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

De medewerkers van Mensonides stellen graag een vrijblijvende offerte voor jou op. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de klantenservice. Jouw wensen en situatie worden besproken en van daaruit kan de expert een offerte voor je opstellen.

Offerte aanvragen

Voordelen infraroodverwarming

  • Je bespaart tot wel 40% op de energierekening zonder er verder iets voor te doen;
  • Je creëert er een comfortabel en gezond binnenklimaat mee;
  • Er hoeven geen leidingen voor worden aangelegd;
  • De luchtcirculatie is minimaal, waardoor er ook minder stof rond dwarrelt in huis;
  • Je kan de woonruimte ventileren zonder daardoor warmte te verliezen;
  • Zodra het is geïnstalleerd heb je er geen omkijken meer naar!
  • Daarnaast bespaar je ruimte omdat je geen radiatoren meer in huis hebt;
  • Nadat je de panelen hebt aangezet kan je direct genieten van de warmte in huis;
  • Je kunt de verwarming zelfs op afstand regelen door middel van een pc, smartphone of tablet;
  • De warmte in huis is per zone te regelen. De woonkamer warmer dan de slaapkamers bijvoorbeeld. Hierdoor bespaar je veel energie!
Technisch zeker. Persoonlijk warm.