Beoordeling door klanten: 8.7/10 ­ 655 beoordelingen

"Ik wil mijn installaties laten keuren door gecertificeerde monteurs"

Mensonides verzorgt uw NEN3140 keuring en inspecties

NEN3140 Keuring en inspectie

Voor uw veiligheid en in opdracht van uw verzekeraar verzorgen wij NEN 3140 keuringen op uw bedrijf.

Uw installaties dienen goed onderhouden te worden om storingen en dure reparaties te voorkomen. En wist u dat brand vaak wordt veroorzaakt door slecht onderhouden elektrische installaties?

 

NEN 3140

NEN 3140 is een norm die voor Nederland alle relevante eisen voor laagspanningsinstallaties bevat. Het is van toepassing op bedrijfsvoering van elektrische installaties en apparatuur tot een nominale spanning van 1000 Volt wisselspanning & 1500 V gelijkspanning.

Volgens de Nederlandse wet dienen uw elektrische installaties en apparaten veilig te zijn. Het volgen van NEN 3140 is de best mogelijke manier om aan de relevante wet- en regelgeving te voldoen.

Het doel van de NEN 3140 inspectie en keuring is om vast te stellen of de elektrische installatie voldoet aan de technische voorschriften en veiligheidsvoorschriften. De beoordeling vindt plaats door middel van een visuele inspectie, metingen en beproevingen.

 

 

Periodieke keuring

Wij bieden u eenmalige en periodieke keuring en inspectie NEN-EN 50110 / NEN 3140 aan voor uw (elektrische) installaties.

Uw installaties worden gekeurd door een gecertificeerde keurmeester van Mensonides. De situatie wordt in kaart gebracht, u ontvangt een persoonlijk inspectierapportage met conclusie en aanbevelingen.

 

Meer informatie over keuring, inspectie en een zakelijke onderhoudsabonnement? Neem contact met ons op.

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte

De medewerkers van Mensonides stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de klantenservice. Uw wensen en situatie worden besproken en van daaruit kan de expert een offerte voor u opstellen.

Offerte aanvragen
Technisch zeker. Persoonlijk warm.