Certificeringen en lidmaatschappen

Vakbekwaamheid, veiligheid en kwaliteit vinden wij zeer belangrijk bij Mensonides. Wij zijn er daarom trots op dat wij ons al sinds het jaar 2003 ISO-9001 en VCA gecertificeerd bedrijf mogen noemen. Ook zijn wij aangesloten en lid van branchevereniging Techniek Nederland.

Deze certificaten en lidmaatschap worden alleen behaald als er:

  • Volgens de vaste procedures wordt gewerkt;
  • Een kwalitatief hoogwaardig eindproduct word geleverd;
  • En er aan de wettelijke voorschriften en veiligheidseisen wordt voldaan.

 

Door middel van onze certificaten en erkenningen onderscheiden wij ons op de markt. En voor u als klant geven de certificaten en erkenningen zekerheid. Daarnaast laten ze zien dat de medewerkers van Mensonides beschikken over gedegen vakkennis, waardoor er altijd veilig en deskundig installatiewerk wordt geleverd.

 

 

Certificaten

 

ISO-9001

Mensonides is ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001 bevat eisen voor ons kwaliteitsmanagementsysteem. Wij worden beoordeeld of wij in staat zijn te voldoen aan eisen van klanten, wetgeving en regelgeving.

 

Met de ISO-9001 certificering waarborgen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening voor onze klanten.

 

 

 

 

 

VCA

Mensonides is VCA gecertificeerd en iedere monteur van Mensonides is het bezit het VCA certificaat.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen tijdens werkzaamheden te verminderen. VCA gecertificeerde bedrijven werken met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Meer informatie over VCA vindt u hier.

 

 

 

SCIOS – SCOPE

Mensonides is SCIOS Scope 8 en Scope 10 gecertificeerd.

Dit kwaliteitssysteem is ondergebracht in de SCIOS-certificatieregeling en het SCIOS-certificatiereglement en is eigendom van de stichting SCIOS. In de certificatieregeling worden regels beschreven voor de certificatie van bedrijven en zijn de eisen vastgelegd ten aanzien van opleiding en ervaring van personen die werkzaam zijn bij die bedrijven.

 

 

 

 

 

 

Techniek Nederland: De techniek achter Nederland

Mensonides is lid van Techniek Nederland.

Dit is een ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Techniek Nederland is continu in gesprek met de overheid en de politiek, het onderwijs, de media, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties.

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. De Techniek Nederland installateurs werken altijd volgens de meest recente technische eisen en wettelijke normen en richtlijnen. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten welke nieuwe technische producten er op de markt zijn.

Meer informatie

 

 

 

 

SOLAR SPECIALIST®

Mensonides is sinds 2018 Solar Specialist®

U heeft als klant de garantie dat wij goed opgeleid en professionals zijn op het gebied van zonne-energie. Wij hebben kennis op het gebied van economische, technische en praktische aspecten van zonnepaneel-systemen. Wij zijn volledig op de hoogte van de mondiale energieproblematiek en de ontwikkelingen in de markt voor zonnepanelen.

Meer informatie

 

 

 

 

 

 

InstallQ (voorheen KvINL-erkenning)

Mensonides beschikt over diverse InstallQ  erkenningen.

Bedrijven die een InstallQ erkenning bezitten hebben op dat specifieke vakgebied een vakbekwaam persoon in dienst. Wij beschikken over de volgende erkenningen:

 
– IntallQ Erkenning – Watertechnische installaties

– IntallQ Erkenning – Gasinstallaties

– IntallQ Erkenning – Verwarmingsinstallaties

– IntallQ Erkenning – Elektro laagspanningsinstallaties

 

 

 

 

 

 

Enphase Goud Installateur

Wij installeren sinds 2017 Enphase Mirco-omvormers. 

Inmiddels dragen wij het predikaat Enphase Goud Installateur. Gouden partners hebben een lange staat van dienst als het gaat om het installeren van Enphase-producten en zorgen voor een consistente klantervaring.  

Mensonides is dé Enphase Micro-omvormer specialist in Friesland. 

Meer informatie

 

 

 

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.