"MENSONIDES. Technisch zeker. Persoonlijk warm."

Over Mensonides

Mensonides heeft een lange en rijke geschiedenis. Zo begon het bedrijf ooit als Firma Haan, wat in 1978 door de heer Mensonides is overgenomen. Niet veel later zijn er aan de gas- en watertechnische werkzaamheden ook elektrotechnische werkzaamheden toegevoegd.

In het jaar 1992 zijn de winkel en het installatiebedrijf gescheiden en zijn ze beide naar een grotere locatie verhuisd. Het installatiebedrijf wordt gerund door de heer Mensonides en er zijn circa 25 medewerkers werkzaam die zich o.a. richten op gas-, elektro-, water-, cv-technische installaties en alle andere loodgieterswerkzaamheden.

Mensonides adviseert. Nadat jouw wensen en situatie in kaart zijn gebracht geeft Mensonides een vrijblijvend advies op maat. Samen met jou handelen wij naar de uitkomsten die het advies geeft.

Mensonides levert. Het project wordt dankzij onze expertise uitstekend uitgevoerd en zal zijn voorzien van de meest nieuwe technieken.

Mensonides zorgt. Ook na het advies en de installatie staat Mensonides voor je klaar. Zo bieden wij verscheidene onderhoudsabonnementen aan en is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar.

Waarom kiezen voor Mensonides

Mensonides is een allround installatiebedrijf dat particulier en projectmatig ingezet kan worden voor de technische dienstverlening in zowel de utiliteit, de industrie- en de woningbouw. Er wordt alleen gewerkt met de beste mensen uit het vak, waardoor jij – als klant zijnde- altijd kunt rekenen op kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke service.

  • Mensonides benadert klanten persoonlijk met een vrijblijvend advies op maat
  • De prijzen die worden gehanteerd zijn altijd scherp en marktconform
  • Omdat Mensonides alleen met vakmannen werkt is technische zekerheid gegarandeerd

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Kies ook voor ‘zonopjehuis’ en geniet van aantrekkelijke voordelen

Vanaf 18 april 2017 gaan we aan de slag met het project ‘zonopjehuis’ in Harlingen. Straat voor straat worden alle huurhuizen voorzien van zonnepanelen. Heeft u een koophuis in een van deze straten? Dan kunt u meeprofiteren van aantrekkelijke voordelen.

 

  • Makkelijk verdiend

Schijnt de zon, dan verdient uw huis geld. Ook als uzelf op het strand ligt.

  • 100% Groene stroom

Zonnestroom vermindert de uitstoot van CO2. Dat is beter voor het milieu.

  • In 1 dag klaar

Wij plaatsen de gehele installatie in een dag. U heeft er geen omkijken naar.

Vraag nu een offerte aan!

Technisch zeker. Persoonlijk warm.