fbpx
bonifatius

Uitleg


De Bonifatius school in Sneek breidt uit met een dependance omdat er steeds meer kinderen naar school gaan. Het is een grootschalig, uitdagend en leuk project om aan te werken. De dependance van de Bonifatius school wordt gerealiseerd in de oude gemeente school nummer 2, uit 1884. Wij verzorgen het installatiewerk tijdens dit project.

Het meest spectaculaire deel van de installatie is al uitgevoerd bij de Dependance Bonifatius in Sneek. Johan, Gerard en Pieter moesten flink passen en meten bij het in hijsen van de twee luchtbehandelingskasten. Dit was een mooie afsluiter van de dag!

Duurzame led verlichting


Bij de renovatie aan de Gemeenteschool nr 2 te Sneek wordt er gekeken hoe het mogelijk is om een school uit 1884 duurzamer te maken dan het bestek aan geeft. De school is gebouwd in de tijd van Petroleum en gaslampen. Pieter Swart gaat samen met Richard Westerhof van Trilux (www.trilux.nl) de uitdaging aan om dit te verwezenlijken.

Er is een plan gemaakt om de gehele school te voorzien van LED verlichting op basis van het Live link besturingssysteem. Het plan voldoet geheel aan de wensen en kan zelfs kosten neutraal worden uitgevoerd. Voor de Bonifatius School straks een flinke opsteker in de besparing op de dagelijkse energie kosten.

Open dag


Op donderdag 17 november hebben we een open middag gehad in de dependance van de Bonifatiusschool in Sneek. Buurtbewoners en kinderen van de Bonifatius school werden uitgenodigd om te komen kijken. De kinderen kregen een rebus van Mensonides. Met de juiste oplossing kunnen ze een gloednieuwe tablet winnen! Erg leuk voor de kinderen natuurlijk!

Het schoolgebouw krijgt steeds meer kleur en vorm. Mensonides en Friso werken er hard aan om dit project eind dit jaar op te leveren. Het was een zeer geslaagde middag!

Prijsuitreiking


Afgelopen woensdag (14 december 2016) heeft de prijsuitreiking van de rebus met betrekking tot de open dag van de Bonifatius Dependance plaatsgevonden. In totaal zijn er 27 rebussen ingeleverd. Het was een erg geslaagde middag en bijna alle deelnemers waren aanwezig in de winkel van EP: Mensonides Sneek.

Naast dat er een waardebon t.w.v. €30 werd uitgereikt voor de school werden er een gloednieuwe tablet en een soundsystem uitgereikt. Sjoerd Hefkens was de gelukkige winnaar van de Galaxy Tab A. Jeljer Visser heeft het soundsystem gewonnen.

Mensonides wenst de winnaars veel plezier toe met hun gewonnen prijs!

Oplevering


In december 2016 hebben we de Dependance van de Bonifatius school in Sneek opgeleverd. Een fijne klus waar we hard aan hebben gewerkt met zijn allen om de geplande einddatum te halen. Dat het is gelukt – in zo’n mooi historisch pand uit 1884 – is een compliment aan alle medewerkers van Mensonides Installatie en onze vaste collega bedrijven waarmee we deze klus hebben gemaakt. Alles up-to-date waarbij we zelfs een slag naar LED verlichting en Live Link van TRILUX hebben kunnen maken.

Technisch zeker. Persoonlijk warm.