Ik wil graag uitdaging en plezier in mijn werk!

Vind je droombaan bij Mensonides Installatie.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan:

Zonnepanelen monteur

Geplaatst op: 15 maart 2021

Meer info

Servicemonteur installatietechniek

Geplaatst op: 15 februari 2021

Meer info

Monteur
CV-ketel

Geplaatst op: 15 februari 2021

Meer info

Elektromonteur (Elektrotechniek)

Geplaatst op: 15 februari 2021

Meer info

Stage installatietechniek / elektrotechniek

Geplaatst op: 4 januari 2021

Meer info

Wij groeien hard, heel hard…

Alle nieuwe uitdagingen op gebied van installeren en verduurzamen pakken wij graag op. En daarom zijn wij op zoek naar de beste mensen op het gebied van installatietechniek. Ons team bestaat uit enthousiaste en gezellige mensen.

Ben jij een sociaal, behulpzaam en warm persoon? En heb je uitstekende kennis van installatietechniek? En zet jij altijd de puntjes op de i? Bekijk dan de openstaande vacatures en solliciteer!

 

Jezelf blijven ontwikkelen

Werken bij Mensonides staat gelijk aan jezelf blijven ontwikkelen. Het ontplooien van jezelf staat hoog in het vaandel en wordt daarom door Mensonides gestimuleerd.

Zo wordt jouw de mogelijkheid geboden tot het volgen van cursussen en opleidingen om jouw kennis over het installatietechniek te verbreden.

 

Staat jouw functie er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie – voorzien van CV en motivatie – naar: werken@mensonides.nl.

Over Mensonides Installatie

 

Mensonides Installatie is al meer dan 40 jaar hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn totaal aanbieder op het gebied van installatietechniekelektrotechniek en duurzame techniek.

 

 

Duurzaam installeren

Met onze jarenlange ervaring en innovatie oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland. Wij pakken onze voortrekkersrol op en zien het als onze plicht om klanten te helpen energie te besparen en installaties zo duurzaam mogelijk op te leveren.

Met onze jarenlange ervaring en innovatie oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland.

Meer over Mensonides 

Projecten

Als je bij Mensonides werkt, werk je mee aan het verduurzamen van de provincie Friesland. Hieronder staan een aantal voorbeeld projecten waar je aan mee kan werken.

Technisch zeker. Persoonlijk warm.