Beoordeling door klanten: 8.6/10 ­ 406 beoordelingen

"Ik wil het gemak van direct kokend water kunnen tappen"

Mensonides laat kokend, warm, koud én gefilterd water uit jouw kraan stromen

Kokend water kranen

Wat een gemak. Je kan tegenwoordig warm, (ijs)koud, gezuiverd én kokend water uit één kraan krijgen! Voorheen had je hier verschillende apparaten en kranen voor nodig. Nu hoef je nooit meer te wachten op de waterkoker of gezuiverd water uit de fles drinken. Met slechts één beweging tap je koud, warm, kokend en (ijskoud) gezuiverd water uit de kraan.

Bij de meeste kokend water kranen kan je tot zes liter water voortdurend aan de kook houden. Dit water kan je vervolgens op ieder moment gebruiken. Ook zijn er kranen met een uittrekslang voor warm en koud water, waardoor je bijvoorbeeld gemakkelijk meerdere glazen kunt vullen met gezuiverd water.

 

Meer informatie

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

De medewerkers van Mensonides stellen graag een vrijblijvende offerte voor jou op. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de klantenservice. Jouw wensen en situatie worden besproken en van daaruit kan de expert een offerte voor je opstellen.

Offerte aanvragen

Van advies tot installatie

Het kan zijn dat je al precies weet wat je wilt. Mocht dit niet het geval zijn en ben je nog in de oriënterende fase dan geeft Mensonides je graag een advies. Er wordt bekeken welke kraan het beste bij jouw wensen past en dit wordt met jou besproken.

Als er een goed plan op tafel ligt dan kan de installatiemonteur langskomen om de kokend water kraan voor je te installeren.

Voordelen kokend water kraan

  • Niet meer wachten op de waterkoker;
  • Met één beweging haal je koud, gezuiverd, warm of kokend water uit de kraan;
  • Mogelijk met een uittrekslang, wat het gemak nog meer vergroot;
  • Het is niet meer nodig om gezuiverd water in flessen te kopen;
  • Het is tijdbesparend.
Technisch zeker. Persoonlijk warm.