fbpx

"Hoe hoog zijn de verbruikskosten van de NorthStar Waterontharder?"

Verbruikskosten North Star Waterontharder

 

Het proces om water te ontharden heet regenereren en wordt ook wel spoelen genoemd. Voor dit proces heeft de North Star Waterontharder zout, water en stroom nodig. Gemiddeld zal dit proces zich 1 – 1,5 per week herhalen.

 

Zoutverbruik en waterverbruik zeer laag

Door de geavanceerde techniek in de North Star waterontharder, de droge zoutvoorraad en de tegengestelde pekelspoeling is het zoutverbruik en het waterverbruik tijdens het regeneratieproces (spoelen) zeer laag.

 

Overzicht verbruik – waterontharder

In onderstaand overzicht staat de indicatie van het verbruik van de North Star Waterontharder. Het verbruik is mede afhankelijk van de hardheid van het water die bij u uit de kraan komt en de hoeveelheid water dat u per jaar verbruikt.

Om u een indicatie te geven gaan wij hieronder uit van een waterverbruik van 100 m3 per jaar en een Waterhardheid van 10 Dh.

 

 

 

Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Wij helpen u graag bij de keuze van een waterontharder. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. 

Offerte aanvragen

 

 

 

Beschikbare modellen waterontharders

 

In onze webshop hebben wij de beschikbare modellen Waterontharders. Aan de hand van het ingeven van uw verbruik en gezinssamenstelling geven wij u online advies over welk model het meest geschikt voor u is.

 

 

Komt u er niet uit?

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

 

Contact opnemen

 

Ons werkgebied voor het installeren van waterontharders is de provincie Friesland.

Wij installeren waterontharders onder andere in Harlingen, Franeker, Bolsward, Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Joure, Heerenveen, Wolvega, Drachten en Lemmer. 

 

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.
X