2018 top jaar voor Zonnepanelen

Heeft u zonnepanelen op uw dak? Dan is 2018 een top jaar voor u. Veel zonnepaneel eigenaren hebben nu al de totale opbrengst van vorig jaar gehaald of zelfs nu al een hogere opbrengst.

De gemiddelde opbrengst van zonnepanelen in 2018 ligt tot nu toe aanzienlijk hoger dan het gemiddelde van de afgelopen jaren. Zonnepanelen hebben dit jaar gemiddeld zo’n 10% – 15% meer opgebracht. Dit blijkt uit een onderzoek van de Universiteit Utrecht op verzoek van de NOS.

 

 

Mei en juli 2018 – zeer hoge opbrengst

In de maanden februari, mei en juli was de opbrengst bovengemiddeld goed. In juni, augustus en september was de opbrengst gemiddeld.

 

 

Zonnepanelen in Harlingen – Geplaatst door Mensonides.

 

 

Ook besparen met zonnepanelen

Profiteer ook van de zon met Zonnepanelen. De terugverdientijd ligt nu al op de 5- 7 jaar. En u maakt nu als nieuwe eigenaar ook nog steeds gebruik van de aantrekkelijke salderingsregeling.

 

Mensonides plaatst uw zonnepanelen in Friesland

Laat uw zonnepanelen installeren door Mensonides. Wij maken gebruik A++ kwaliteit zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal. En door het gebruik van Micro-omvormers heeft u een zeer veilige installatie met de beste opbrengst.

 

> De A++ kwaliteit zonnepanelen worden geïnstalleerd door onze zeer ervaren monteurs.

> Zeer veilige installatie en hoge opbrengst door Micro-Omvormers.

> U bespaart direct op uw energierekening.

> Extra Voordeel door BTW-Teruggave.

> U profiteert nog steeds van de aantrekkelijke salderingsregeling.

> Wij installeren Zonnepanelen in heel Friesland.

 

Offerte aanvragen