Mensonides Installatie is erkend ATAG GreenDealer

Mensonides Installatie is verheugd aan te kondigen dat wij nu erkend zijn als officiële ATAG Greendealer. Deze erkenning bevestigt onze toewijding voor het versnellen van de energietransitie en het leveren van hoogwaardige ATAG warmtepompinstallaties aan klanten in Friesland.

 

Samen de energietransitie versnellen

Als ATAG Greendealer is Mensonides Installatie gespecialiseerd in het adviseren, installeren en onderhouden van ATAG warmtepompinstallaties. Klanten kunnen bij Mensonides Installatie rekenen op deskundig advies, hoogwaardige installaties en uitstekende service, ondersteund door een zeer uitgebreide kennis van ATAG (hybride) warmtepompen.

“Wij zijn verheugd om te worden erkend als ATAG Greendealer”, zegt Radboud Mensonides. “Deze benoeming onderstreept ons streven naar duurzaamheid en onze inzet om onze klanten de beste oplossingen en service te bieden. Als ATAG Greendealer zijn wij de specialist om onze klanten te helpen bij het maken van de overstap naar duurzame energie en om samen de energietransitie versnellen.”

 

Voordelen voor onze klanten

Als onderdeel van de ATAG Greendealer-status biedt Mensonides Installatie haar klanten verschillende voordelen, waaronder:

  • Deskundig advies over ATAG warmtepompinstallaties.
  • Professionele installatie door ervaren vakmensen.
  • Beheer & monitoring op afstand om ervoor te zorgen dat de warmtepompinstallaties optimaal blijven presteren.
  • 5 jaar garantie op onderdelen in de warmtepomp.

 

Meer informatie leest u op onze ATAG GreenDealer pagina.