Shirt Sponsor – Zeerobben JO12-1

Met trots kunnen wij melden dat Mensonides Installatie de nieuwe shirt sponsor is van JO12-1 van Zeerobben.

 

Zeerobben JO12-1

JO12-1 komt uit in de 1e klasse, deze klasse vormt voor deze jonge talenten een uitdagende competitie met ploegen als ONS Sneek, Workum SJO DFC en QVC. Trainer en coach van de 12-1 is Thijs Baard en hij wordt bijgestaan door onze collega Manuel Mojarrango als teammanager.  Manuel Mojarrango werkt als elektromonteur bij Mensonides Installaties.

Zaterdag 12 maart staat de uitwedstrijd tegen Waterpoort Boys uit Sneek op het programma. Wij wensen JO12-1 heel veel succes deze wedstrijd en uiteraard de resterende wedstrijden van dit seizoen.

 

 

Voetbalvereniging Z.M.V.V. Zeerobben uit Harlingen

 

De voetbalclub ZEEROBBEN is opgericht op 3 januari 1953 en speelt op het Oostersportpark aan de Achlumerdijk te Harlingen. Zeerobben is de grootste voetbalvereniging in Harlingen en heeft een aanzienlijke uitstraling in de provincie. De jeugdafdeling alleen al telt op dit ogenblik al ruim 500 leden waar veel aandacht aan besteed wordt want wie de jeugd heeft de toekomst.

De vereniging beschikt over een prachtige accommodatie, het Oostersportpark, dat een viertal voetbalvelden omvat. Zeerobben behoort tot de top 200 amateurverenigingen in Nederland.