fbpx

"Ik wil graag eerlijk advies en technische zekerheid"

Missie, visie en kernwaarden – Mensonides

 

Mensonides is sinds 1978 hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. 

Wij zijn de totaal aanbieder op het gebied van installatietechniekelektrotechniek en duurzame techniek. Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland.

Zakelijk worden wij ingezet voor de technische dienstverlening in zowel utiliteit, industrie en woningbouw. Wij zorgen voor veilige, rendabele en betrouwbare installaties.

 

In alles wat wij doen, zijn onze missie, visie en kernwaarden leidend en richtinggevend. Ze bepalen waar we voor staan en uitdragen.

Missie – Mensonides

 

Wij ontzorgen iedereen in Friesland op het gebied van installatietechniek. Wij geven klanten persoonlijk en eerlijk advies, zoeken – duurzame – kansen en creëren mogelijkheden. Na de oplevering van de installatie ervaren onze klanten meer comfort en duurzaamheid.

 

Mensonides | Technisch zeker. Persoonlijk warm.

 

Visie – ambitie

 

De toekomst begint vandaag!

 

Wij zien de installatiebranche sterk veranderen. De ontwikkelingen in Duurzaamheid, ICT, Digitalisering en de Energietransitie gaan een grote rol spelen in onze branche.

 

Om aan de klimaateisen te voldoen worden woningen en gebouwen in snel tempo verduurzaamd. Dit heeft grote gevolgen voor de verwarmingstechniek en overige installaties.

 

Een groot deel van de installaties zal in de toekomst “All Electric” worden. En er zal nog meer gebruik worden gemaakt van collectieve verwarmingstechnieken en nieuwe technieken.

 

Het is onze ambitie om alleen nog duurzame installaties te realiseren en waar mogelijk energieneutrale installaties op te leveren. Wij pakken onze voortrekkersrol op en zien het als onze plicht om klanten te helpen energie te besparen en installaties zo duurzaam mogelijk op te leveren.

 

Ook na de installatiewerkzaamheden staan wij voor u klaar. Wij zorgen voor onderhoud en reparaties zodat de installatie veilig, rendabel, duurzaam en betrouwbaar blijft functioneren.

 

Wij gaan graag met onze klanten in gesprek over onze duurzame ambities. Wij geven eerlijk advies over duurzame mogelijkheden die bij de klant en onze ambitie passen.

 

 

Personeel Mensonides

Onze gemotiveerde en deskundige mensen zorgen er voor dat onze klanten elke dag genieten van meer comfort en duurzaamheid.

 

Wij investeren daarom continue in ons personeel. Blijven leren, kennis delen en investeren in onze mensen zodat wij – nu en in de toekomst – kunnen blijven inspelen op wensen en verwachtingen van onze klant.

 

Onze medewerkers hebben een up-to-date kennis en klantgerichte vaardigheden.

 

Kernwaarden – Mensonides

 

Mensonides staat voor kwaliteit, vernieuwend, deskundigheid en een eerlijk verhaal. Dit is hoe wij willen dat klanten het contact en ons werk ervaren

 

 

Kwaliteit

Wij staan voor onze kwaliteit. Dit leveren wij aan onze klanten door te werken met A++ kwaliteitsproducten. Dit in combinatie met onze gemotiveerde, deskundige en vakkundige medewerkers staan wij voor onze kwaliteit.

 

 

Vernieuwend

De toekomst begint vandaag. Door onze mensen de ruimte te geven, zijn wij in staat te innoveren. Door te vernieuwen en te experimenteren creëren wij mogelijkheden voor onze klanten.

Niet voor niks hebben wij onze eerste Warmtepomp project reeds in het jaar 2006 opgeleverd en plaatsen wij zonnepanelen sinds 2007.

 

 

Deskundig

Onze medewerkers verstaan hun vak, zijn professionals en komen tot inzichten die klanten verder helpen. Door samen te werken en te blijven leren hebben onze medewerkers de kennis en ervaring die klanten wensen.

 

 

Eerlijk

Klanten kiezen voor Mensonides omdat zij een betrouwbaar installatiebedrijf zoeken. Wij vertellen onze klanten een eerlijk verhaal. Wij kennen onze klanten goed, komen beloftes na en communiceren op een eerlijke en open manier.

Het aangaan en onderhouden van een betrouwbare lange termijn relatie met onze klanten staat voorop.

 

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.