fbpx

"Ik wil graag eerlijk advies en technische zekerheid"

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren:

E-Monteur | Nieuwbouw project Vigilante (32 – 40 uur)

 

Werken met uitzicht op de het strand van Makkum

Omschrijving project:

Vanaf oktober 2023 starten we met een groot project bij Vigilante in Makkum. Beach Resort Makkum gaat uitbreiden aan het strand van het IJselmeer. In dit prestigieuze project is Mensonides Installatie verantwoordelijk voor het installeren van alle E en W installaties in het hotel, de hotelkamers en de 32 nieuwbouw appartementen van het strandhotel Vigilante.

 

Moderne technieken

Naast reguliere elektrotechnische installaties gebruiken we ook een aantal speciale en moderne technieken in dit project:

 • VRF systeem (klimaat).
 • Lucht en water warmtepompen.
 • CO2 warmtepompen.

 

Voor dit nieuwbouw project zoeken wij E-monteurs:

Wie weet werk je nu ver van huis en zoek je een groeiend installatiebedrijf in Friesland waar je een nieuwe start wil maken?

 

Of werk je nu bij een hele kleine installateur en wil de stap maken naar een groter bedrijf met een professionelere manier van werken en meer collega’s waar je mee kan sparren over de nieuwste technieken?

 

Werk je nu bij een kleinere installateur met allerlei kleine klusjes en lijkt het je een mooie uitdaging om eens te werken aan een groot project als deze?

Wat ga je doen:

Je werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig installeren van het elektrotechnische gedeelte van alle systemen die nodig zijn in deze appartementen. In een vast projectteam bouw je van A tot Z de volledige installatie op. Om deze werkzaamheden optimaal te kunnen uitvoeren krijg je goede ondersteuning vanuit onze werkvoorbereiding en projectbegeleiding.

De directe aansturing ligt in handen van onze Meewerkend Voorman op locatie. Het team van Installatiemonteurs E op de locatie zal uit 4-6 collega’s bestaan. Het team van Installatiemonteur (W) zal ook uit 4-6 collega’s bestaan.

 

Wat het werken als elektromonteur bij ons bedrijf interessant maakt is de grote variëteit in projecten. Bovendien kom je bij een bedrijf te werken waar je erg goed kan sparren over jouw vakgebied met andere vakspecialisten. We hebben een mooi team dat zich bezighoudt met de installaties van deze projecten en een goede werksfeer!

Wij vragen

Een echte vakspecialist met ervaring in de installatietechniek. Iemand die zelfstandig verschillende werktuigkundige installaties kan installeren en daarnaast:

 

 • Afgeronde technische MBO opleiding is een pré, bij voorkeur Elektrotechniek en/of relevante werkervaring.
 • Enkele jaren ervaring in de installatietechniek is een pré, goede zelfstandige leerlingen met enige ervaring zijn ook welkom.
 • Goed planmatig en gestructureerd kunnen werken.
 • Iemand die houdt van een stuk vrijheid in het werk en daarin ook de verantwoordelijkheid neemt.
 • VCA en Rijbewijs B.
 • Competenties: flexibel, klantgericht, betrouwbaar, positief ingesteld en een sterk organisatievermogen.

Wij bieden:

Een leuke en afwisselende baan met ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit en initiatieven. De volgende voorwaarden zijn geregeld:

 

 • Je komt direct in (vaste) dienst bij ons bedrijf.
 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metaal & Techniek.
 • Een vaste baan.
 • 25 vakantiedagen – bij fulltime dienstverband.
 • 13 ADV dagen – bij fulltime dienstverband.
 • Pensioenopbouw via PMT.
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.
 • Een prettige werksfeer binnen een familiebedrijf waar de medewerkers centraal staan.

Over Mensonides Installatie

Mensonides Installatie is al meer dan 40 jaar hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek.

 

 

Duurzaam installeren

Met onze jarenlange ervaring en innovatie oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland. Wij pakken onze voortrekkersrol op en zien het als onze plicht om klanten te helpen energie te besparen en installaties zo duurzaam mogelijk op te leveren.

Met onze jarenlange ervaring en innovatie oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland.

Ben je helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature.

Heb jij passie voor elektrotechnische installaties (E)? Kom werken als Elektromonteur bij Mensonides Installatie.

Solliciteren – Meer informatie

Neem direct contact op met Wietse de Wit. Hij vertel je graag meer over deze functie en het bedrijf. 

0517 – 41 26 58

WhatsApp

E-mail

 

Solliciteren

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.