fbpx

Vacature - Servicemonteur zonneparken

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren:

 

 

Servicemonteur zonneparken

(32 – 40 uur)

Wat ga jij doen

Ons bedrijf is verantwoordelijk voor het onderhouden van een aantal grote zonneparken in Noord- Nederland. Er zitten zonneparken tussen met wel meer dan < 30.000 zonnepanelen.

Op deze zonneparken voeren wij inspecties uit en verlenen wij service en onderhoud aan alle installaties. Voor het verrichten van service en onderhoud aan deze parken zoeken we een Servicemonteur Zonneparken.

Jij houdt je bezig met het monitoren van storingen, voorbereiden en uitvoeren van onderhoud aan de elektrotechnische installaties op zonneparken in Noord Nederland. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van de bijhorende rapportages. Het is een baan met veel verantwoordelijkheid en vrijheid!

Samen met een collega ga je op pad om de zonneparken zo goed mogelijk te onderhouden. Om je werk op de grote zonneparken uit te voeren heb je ook de beschikking over een quad.

 

 • Service- en onderhoudswerkzaamheden bij grote zonneparken (>30.000 zonnepanelen)
 • Monitoring, voorbereiden en uitvoeren onderhoudswerkzaamheden.
 • Samen met een collega, een bus en een quad ben je op pad in Noord-Nederland.

 

Dit is bijvoorbeeld een erg leuke baan voor een Elektromonteur die nu in de woningbouw of utiliteitsbouw actief is en de komende jaren eens wat anders wil gaan doen! 

 

Wij vragen

Wij zoeken een echte vakspecialist met ervaring in de elektrotechniek. Iemand die zelfstandig verschillende elektrotechnische installaties op de zonneparken kan onderhouden en daarnaast:

 

 • Afgeronde technische MBO opleiding is een pré, bij voorkeur Elektrotechniek en/of relevante werkervaring. Ervaring met de installatie van zonnepanelen met een cursus elektrotechniek is ook bespreekbaar.
 • Goed planmatig en gestructureerd kan werken.
 • Iemand die houdt van een stuk vrijheid in het werk en daarin ook de verantwoordelijkheid neemt.
 • VCA en Rijbewijs B.
 • Competenties: flexibel, klantgericht, betrouwbaar, positief ingesteld en een sterk organisatievermogen.

Wij bieden

Wij bieden je een leuke en uitdagende baan met ruimte voor zelfstandigheid. Creativiteit en initiatieven worden erg gewaardeerd, we moeten het ten slotte met zijn allen doen. Binnen ons bedrijf is een informele en prettige werksfeer. De volgende voorwaarden zijn geregeld:

 

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal & Techniek afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Een vaste baan is bespreekbaar.
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.
 • Pensioenopbouw via het PMT (Pensioenfonds Metaal & Techniek).
 • Je eigen service bus, tablet en een mobiele telefoon.
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen t.b.v. je persoonlijke ontwikkeling.

Over Mensonides Installatie

Mensonides Installatie is al meer dan 40 jaar hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek.

 

Duurzaam installeren

Het is onze ambitie om vooral nog duurzame installaties te realiseren en waar mogelijk energie neutrale installaties op te leveren. Wij pakken onze voortrekkersrol op en zien het als onze plicht om klanten te helpen energie te besparen en installaties zo duurzaam mogelijk op te leveren. Momenteel werken er ruim 75 medewerkers aan uitdagende projecten in ons bedrijf.

Met onze jarenlange ervaring en innovatie oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland. Ben je nieuwsgierig naar onze klanten/projecten, neem dan hier een kijkje!

Ben je helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature.

Heb jij passie voor elektrotechniek en zonnepanelen? Kom werken als Servicemonteur zonneparken bij Mensonides Installatie.

Solliciteren – Meer informatie

Neem direct contact op met Wietse de Wit. Hij vertel je graag meer over deze functie en het bedrijf. 

0517 – 41 26 58

WhatsApp

E-mail

 

Solliciteren

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.