Mensonides Installatie neemt Feenstra Installatiebedrijf Schettens over

 

Mensonides Installatie breidt uit. Wij hebben per per 1 januari 2019 Feenstra’s Installatiebedrijf Schettens overgenomen. Onder andere mede aandeelhouder Tjeerd Osinga gaat mee over en komt bij Mensonides in dienst.

 

Het Familiebedrijf Feenstra Schettens bestaat al sinds 1947 en heeft een zeer betrouwbare reputatie opgebouwd in de regio. Medeaandeelhouder Jan Feenstra wilde graag een andere uitdaging aangaan. Er werd daarom gezocht naar een overname kandidaat om het bedrijf toekomstbestendig voort te zetten. Met Mensonides is een ambitieuze en enthousiaste nieuwe eigenaar gevonden. Door de overname zijn de klanten van Feenstra Schettens verzekerd van goede service en betrouwbaar onderhoud.

 

Medewerkers gaan mee over

De overname van Feenstra Schettens past in de groeiambities van Mensonides Installatie. Mensonides wil graag verder groeien in de regio. Niels Mensonides en Tjeerd Osinga – mede aandeelhouder Feenstra Schettens – over de overname:  “Mensonides is net als Feenstra Schettens een familiebedrijf en biedt klanten een persoonlijke benadering en hoog serviceniveau. Doordat de medewerkers van Feenstra Schettens mee over gaan, zal er voor de bestaande klanten en zakelijke relaties weinig veranderen. Zij kunnen blijven rekenen op de service en kwaliteit die ze gewend waren.”

Niels Mensonides en Tjeerd Osinga

 

Meer over Feenstra’s Installatiebedrijf Schettens

Feenstra Installatiebedrijf Schettens is een familiebedrijf, sinds 1947, met een zeer ruime ervaring op het gebied van installatiewerkzaamheden. De laatste jaren lag de focus van Feenstra Schettens vooral op energiezuinige en duurzame oplossingen. Naast de zakelijke markt is Feenstra Schettens vooral actief in de particuliere markt in de regio Zuid west Friesland.

 

Bent u klant van Feenstra en heeft u een onderhoudscontract bij Feenstra? 

Mensonides neemt alle werkzaamheden, garantievoorwaarden, onderhoudscontracten en voorwaarden over. Alle klanten zullen per brief hier persoonlijk over worden geïnformeerd. Heeft u een storing of een vraag neem dan voortaan contact op met Mensonides Installatie:

Maak gebruik van ons contactformulier of bel T. 0517 – 41 26 58.

 

 

Afspraak onderhoud CV-ketel

Wij zullen alle CV-ketels die voor onderhoud in aanmerking komen in ons systeem invoeren. Vervolgens nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.