Mensonides Installatie neemt PowerSolution  uit Bolsward over

 

Per 1 september 2020 neemt Mensonides Installatie alle activiteiten van het bedrijf PowerSolution uit Bolsward over. PowerSolution richt zich vooral op de verkoop en installatie van zonnepanelen.

De huidige eigenaar Jelmer Bakker van PowerSolution heeft met Mensonides Installatie de ideale overname kandidaat gevonden. Jelmer Bakker: “Net als PowerSolution werkt Mensonides Installatie veel met Micro-omvormers van het merk Enphase. Hierdoor was het gevoel direct goed. Ook worden alle garantievoorwaarden overgenomen, iets wat voor mij zeer belangrijk is.”

 

PowerSolution

Het bedrijf PowerSolution is opgericht in 2012 en heeft in de afgelopen jaren vele betrouwbare zonnepaneel-installatie gerealiseerd in Bolsward e.o. De doelgroep is zowel de zakelijke markt als particulieren in de omgeving van Bolsward.

Door de overname zullen de klanten van PowerSolution verzekerd zijn van goede service. Om de overdracht goed te laten verlopen, komt Jelmer Bakker tijdelijk bij Mensonides Installatie in dienst.

 

Jelmer Bakker (PowerSolution) & Radboud Mensonides (Mensonides Installatie)

 

Bent u klant van PowerSolution uit Bolsward?

Mensonides neemt alle werkzaamheden en garantievoorwaarden over. Wij zullen alle klanten persoonlijk informeren over de overname van de activiteiten. Heeft u een vraag neem dan contact op met Mensonides Installatie:

Maak gebruik van ons contactformulier of bel T. 0517 – 41 26 58.