fbpx

Omschrijving


Installatie en montage zonnepanelen plat dak in Leeuwarden

In april hebben wij op het platte dak van een rijwoning aan de Transvaalstraat in Leeuwarden zonnepanelen van het merk Astronergy geplaatst.

In totaal zijn er 10 zonnepalen met een vermogen van 275 Wp geplaatst. Achter elk paneel is een  Enphase Micro Omvormer geïnstalleerd voor een optimale opbrengst.

>> Verwachte jaar opbrengst: 2.630 kWh.

 

Zonnepaneel installatie


Zonnepanelen

  • Aantal: 10
  • Vermogen: 275 Wp

 

Omvormer

  • Enphase Micro omvormers M215
  • Inclusief Envoy – online monitoring

 

Montage materiaal

  • Montagesysteem: Esdec – FlatFix

 

Opbrengst

  • Totaal vermogen 10 zonnepanelen: 2750 Wp
  • Opbrengst: ca. 2.630 kWh / jaar
  • Besparing: € 588,- / jaar

Foto's


Diverse foto’s van de installatiewerkzaamheden zonnepanelen in Leeuwarden.

Zonnepanelen van Astronergy


Op het plat dak van deze woning in Leeuwarden liggen 10 x Astronergy ASM6610P zonnepanelen met een vermogen van 275 Wp. Er is in deze situatie gekozen voor een Polykristallijn paneel.

Deze zonnestroominstallatie heeft een totaal vermogen van 2.750 Wp. De verwachte jaaropbrengst is bij deze installatie 2.630 kWh.

 

De Astronergy zonnepanelen die wij inkopen worden geproduceerd in Europa (Duitsland). Het merk Astronergy behoort bij de wereldgroep Chint en is een Tier 1 producent. De zonnecellen maken gebruik van innovatieve busbar technologie. Dit vergroot de efficiëntie van het zonnepaneel en kan er met iedere zonnepaneel meer elektriciteit opgewekt worden.

 

Astronergy verleent maar liefst 25 jaar prestatiegarantie en 12 jaar productgarantie. Beide garanties zijn herverzekerd bij het Europese MunichRe.

Aangesloten met Enphase Micro-omvormers en Envoy


Achter elk zonnepaneel is een Enphase Micro-omvormer geplaatst. Zo wordt de optimale opbrengst uit elk afzonderlijk zonnepaneel gehaald. Dus als er schaduw (bijvoorbeeld door een schoorsteen op het dak of een boom) of een hoop bladeren de prestatie van één paneel belemmeren, heeft dit geen invloed op de andere panelen.

Tevens zetten micro-omvormers de stroom van elk individueel zonnepaneel direct om in wisselstroom. Hierdoor is dit het meest brandveilige systeem. Ook hoeft er geen omvormer meer in huis geplaatst te worden. Handig in woningen waar weinig ruimte is voor het plaatsen van een omvormer.

Met Enphase Micro-omvormers wordt meer energie uit een zonnepanelen systeem opgewekt in vergelijking met een traditioneel systeem.

 

 

Envoy – online monitoring

Het brein achter het zonnepanelensysteem is Envoy. Hiermee wordt real-time gegevens van de micro-omvormers verzameld, updates verstuurd en is uitgebreide online-monitoring mogelijk.


Bespaar ook op uw energierekening

Profiteer duurzame zonne-energie en bespaar direct op uw energierekening.

Vraag nu een offerte. Wij geven u persoonlijk advies en doen u een scherp voorstel. 

Wij plaatsen ook zonnepanelen in Leeuwarden. 

Offerte aanvragen

Technisch zeker. Persoonlijk warm.
X