fbpx

Ik wil inzicht krijgen in de financiële mogelijkheden"

Mensonides geeft u een vrijblijvend financieel advies op maat

Financieel advies

Mensonides geeft u graag een vrijblijvend financieel advies. Van woningbouw en utiliteit tot aan de kleinschaligere projecten. Een financieel advies gaat veelal hand in hand met duurzaamheid. De duurzame maatregelen kunnen met name in de toekomst enorm veel geld besparen. Mensonides bekijkt daarom graag met u wat de mogelijkheden binnen uw situatie zijn om duurzame oplossingen te betrekken in het financieel advies.

U kunt bij Mensonides vrijblijvend een offerte aanvragen. Op basis van de door u opgegeven wensen en eisen wordt de offerte opgemaakt en vervolgens bespreekt Mensonides de best passende mogelijkheden met u. Heeft u ideeën die niet in het financieel advies zijn opgenomen? Kaart het aan en Mensonides gaat er graag met u verder op in tijdens het gesprek.

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte

De medewerkers van Mensonides stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de klantenservice. Uw wensen en situatie worden besproken en van daaruit kan de expert een offerte voor u opstellen.

Offerte aanvragen
Technisch zeker. Persoonlijk warm.