Wat een goede – en vooral ook juiste – berichtgeving vandaag in de media.

Waarvan wij al eerder melding maakten, blijkt nu ook uit de nieuwe berekeningen van Milieu Centraal. Doordat zonnepanelen goedkoper zijn geworden, verdient u de investering in zonnepanelen al binnen 6 jaar terug. 

Het investeren in zonnepanelen is zowel voor het klimaat als voor de portemonnee een aantrekkelijke investering. Dit komt mede door de lange levensduur van zonnepanelen. Ze gaan zeker gaan zeker 25 jaar mee. 

Bron: NOS, RTL Nieuws en Milieu Centraal.

 

 

Salderingsregeling – twijfel niet nodig

Consumenten twijfelden over de aanschaf vanwege de afbouw van salderen en de terugleverheffing van energiebedrijven. Terwijl ook met de afbouw van de salderingsregeling een investering in zonnepanelen minimaal een rendement van 6 procent per jaar oplevert. Op geen enkele spaarrekening behalen mensen zo’n hoog rendement. 

Heeft u een dynamisch energiecontract en/of een elektrische auto die u oplaadt aan een eigen laadpaal, dan kan de terugverdientijd nog korter zijn. 

Lees hier meer over waarom het zo interessant is om in zonnepanelen te investeren

 

Adviesgesprek

Wilt u graag informatie over zonnepanelen? Vraag dan nu een offerte aan of maak direct een afspraak met onze adviseur. Onze adviseur laat u de mogelijkheden zien en kan u meer vertellen over de terugverdientijd.

Offerte aanvragen