Het is vandaag feest bij Mensonides.

Wij bestaan vandaag exact 40 jaar. 

 

Deze feestelijke dag – 1 oktober 2018 – is vanochtend om 7.00 uur begonnen met een gezamenlijk ontbijt met alle medewerkers van Mensonides: Ontbijt op de Zaak.

 

 

ACTIE – 40 jaar Mensonides

Ons 40-jarig bestaan was uiteraard niet gelukt zonder onze trouwe klanten. Ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan hebben wij daarom ook diverse leuke acties voor onze klanten.

Zo maakt u kans op 1 van de 40 prijzen met uw aankoop bij Mensonides. Ook ontvangt u bij de aanschaf van onder andere een nieuwe CV-ketel een €40 Waardebon van EP:Mensonides.

 

Lever uw oudste kassabon – factuur in en maak kans op een SHARP LED TV.

 


 

cv-ketel storing

 

ACTIE: Service & Onderhoud | 1e inspectie en uitgebreid onderhoud €40

 


Ontvang een EP:Mensonides Waardebon T.W.V. €40 bij een CV-ketel, (Hybride) Warmtepomp, Waterontharder, Zonnepanelen en Zonneboiler.

 


 

 

Maak kans op 1 van de 40 prijzen.

 


Alle acties

 

 

 

Historie Mensonides

Het bedrijf Mensonides – ooit begonnen als Firma Haan – is op 1 oktober 1978 door Jan & Ans Mensonides overgenomen. In de beginjaren bestonden de activiteiten aan de ene kant uit een elektronicawinkel en aan de andere kant uit het installatiebedrijf.

In het jaar 1992 zijn de elektronicawinkel en het installatiebedrijf gescheiden en naar een grotere locatie verhuisd. De elektronicawinkel – EP:Mensonides – is tegenwoordig een zelfstandig bedrijf en wordt geleid door Menno Mensonides.

Het installatiebedrijf wordt nu geleid door Jan Mensonides, Niels Mensonides en Jelmer Mensonides. In 1978 begonnen met 4 man en nu werken er dagelijks meer dan 40 medewerkers bij Mensonides. De werkzaamheden zijn onderverdeeld in de volgende groepen: Verwarming | Water – Sanitair | Elektra | Duurzaam wonen | Ventilatie | Service & Onderhoud