fbpx

"Ik wil graag eerlijk advies en technische zekerheid"

Vanaf 1 april 2018 is het assortiment van ATAG zonneboilers uitgebreid met een 1.6 m2 zonnecollectoren. Deze Atag zonnecollector heeft het formaat van een zonnepaneel en is zwart uitgevoerd.

Met dezelfde grootte als een zonnepaneel zijn de zonnecollector afmetingen specifiek ontwikkeld om op het dak te plaatsen in combinatie met zonnepanelen.

En er is meer…

De belangrijkste verschillen zijn de zonnecollectoren afmetingen en het installatiegemak. Ook is er geen condensvorming meer mogelijk, wordt de nieuwe Atag zonnecollector gemonteerd op hetzelfde frame als de zonnepanelen en de montage kan in alle posities gebeuren.

De aansluitslangen zijn flexibel. Installatiegemak en tijdbesparing, naast een fraai zonnedak, zorgen ervoor dat de nieuwe collectoren een welkome aanvulling zijn in het ATAG duurzame productassortiment.

Deze Atag zonnecollector is nu beschikbaar bij Mensonides uit Harlingen.

Persoonlijk advies zonneboiler

Wilt u meer informatie, persoonlijk worden voorgelicht of een offerte ontvangen?

Bel 0517 – 41 26 58 of laat uw gegevens achter. 

 

 

Ons werkgebied voor het installeren van een zonneboiler is Friesland. Wij installeren zonneboilers onder andere in Harlingen, Franeker, Bolsward, Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Joure, Heerenveen, Wolvega, Drachten en Lemmer.

Contact

Technisch zeker. Persoonlijk warm.