fbpx

"Ik wil graag eerlijk advies en technische zekerheid"

Itho Daalderop – CVE-S ECO

De CVE-S ECO is een centrale ventilatie-eenheid (CVE) van het merk Itho Daalderop. Goede ventilatie in uw woning is van essentieel belang. Het zorgt voor een hoog comfort en gezonde binnenlucht. Met een goed ventilatiesysteem wordt vocht afgevoerd en heeft u minder last van onder andere schimmels.

Goede ventilatie is bovendien heel energiezuinig. Een goed geventileerd huis kost minder energie om op te warmen. minder energie om te verwarmen.

Geruisloze ventilatiebox

Oudere ventilatieboxen maken vaak veel lawaai en werken niet meer optimaal. De CVE-S ECO is vrijwel geruisloos. En deze ventilatiebox van Itho Daalderop verbruikt tot wel 83% minder energie dan vergelijkbare wisselstroomventilatoren.

Standaard wordt de CVE-S ECO geleverd met een geïntegreerde vochtsensor. Hierdoor wordt automatisch geventileerd in een vochtige ruimtes. Door het compacte formaat zijn de CVE-S ECO ventilatieboxen toepasbaar in elke woonsituatie.

Mechanische ventilatiebox – CVE-S ECO

De CVE-S ECO van Itho Daalderop is energiezuinig, stil, comfortabel, kostenbesparend en toepasbaar in elke situatie. De CVE, en nu de opvolger CVE-S ECO, is de meest verkochte ventilatiebox van Nederland.

 

Zenders en sensoren voor mechanische ventilatie
De mechanische ventilatiebox bedient u eenvoudig met de draadloze AUTO RFT-zender. De draadloze regelaar zorgt voor een hoog gebruikersgemak en maakt eenvoudige bediening mogelijk.

Met de optionele intelligente sensoren, zoals een CO2-sensor of een bewegingssensor wordt het ventileren nog slimmer.

CVE-S ECO mechanische ventilatiebox

 

  • Meest toegepaste ventilatiebox

  • Verbruikt tot 83% minder energie dan ventilatoren met wisselstroom

  • Toepasbaar in elke situatie

  • Bewezen, betrouwbaar en stil

  •  5 jaar garantie

Meer informatie en offerte ontvangen

Meer informatie, persoonlijke offerte of direct online bestellen. 

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Contact

Informatie aanvragen

 

Ons werkgebied voor het installeren van ventilatieboxen is Friesland.

Wij installeren ventilatieboxen onder andere in Harlingen, Franeker, Bolsward, Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Joure, Heerenveen, Wolvega, Drachten en Lemmer. 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.