Wij installeren uw nieuwe CV-ketel in Franeker

CV-Ketel kopen in Franeker

Woont u in Franeker en wilt u uw CV-ketel vervangen en een nieuwe CV-ketel kopen? Mensonides geeft u eerlijk advies over het vervangen van de CV-ketel. Wij vervangen, plaatsen, installeren en onderhouden ook CV-ketels in de hele gemeente Waadhoeke .

 

Besparen met een nieuwe CV-ketel

Met een nieuwe CV-ketel, kunt u flink besparen op uw stookkosten. Nog meer besparen vraag naar de mogelijkheden van een Hybride Warmtepomp of 100% Electric Warmtepomp.

Onze Verwarmingsadviseur beantwoord al uw vragen.

 

>> Bij uw nieuwe CV-ketel ontvangt u nu tijdelijk €150,00 Korting op een ATAG One Zone slimme thermostaat.

Wij vervangen, plaatsen en onderhouden CV-ketels in Franeker.

 

Bij Mensonides bent u zeker van een vakkundige plaatsing van uw verwarmingsketel. Wij werken uitsluitend met A++ Kwaliteitsketels. Uw CV-ketel wordt vakkundig, veilig en energiezuinig geplaatst. En op ATAG CV-ketels geven wij u wel tot 15 jaar garantie.

Ook adviseren wij u bewoners in Franeker vrijblijvend over duurzame manieren van verwarmen, zoals een Hybride Warmtepomp en 100% electric Warmtpomp. Vraag vandaag nog een offerte aan.

 

Offerte aanvragen

 

CV-ketel vakkundig & veilig geïnstalleerd in Franeker

 

cv-ketel storing

 

Mensonides is sinds 1978 een allround installatiebedrijf uit Harlingen. Met onze vakkundige medewerkers bieden wij onze klanten in Franeker Technische Zekerheid en Persoonlijke Service.

In de gemeente Waadhoeke staan ongeveer 21.000 woningen. Vele van deze woningen in hebben wij voorzien van CV-ketels.

 

Heeft u op korte termijn een nieuwe CV-ketel nodig? Wij laten onze klanten in Franeker niet in de kou zitten en regelen het.

 

Offerte aanvragen

Geniet van onbezorgd en comfortabel wonen in Franeker

Kiest u voor Mensonides, dan kiest u voor onbezorgd en comfortabel wonen. Wij plaatsen alleen A++ kwaliteit CV-ketels met zeer uitgebreide garantievoorwaarden, inclusief: installatie, rookgasafvoer, expansievat en aansluitmateriaal.

 

Alles-in-één-aanbieding – tot 15 jaar verlengde garantie

U ontvangt van ons altijd een offerte met alles-in-één-aanbieding. Dus inclusief veilige en complete installatie in Franeker.

Kies nu voor een ATAG CV-ketel van Mensonides in combinatie met het onderhoudspakket ATAG Warmte Garantie. U hoeft zich dan 15 jaar helemaal geen zorgen meer te maken over de werking van de CV-ketel. In combinatie dit pakket krijgt u namelijk maar liefst 15 jaar garantie op alles in de CV-ketel.

 

Met het onderhoudspakket – ATAG Warmte Garantie – 15 jaar lang geen zorgen over uw CV-ketel.

 

  • 15 jaar garantie RVS Warmtewisselaar
  • 15 jaar garantie onderdelen CV-ketel
  • 15 jaar lang periodiek onderhoud
  • 15 jaar lang voorrijkosten bij onderhoud en storingen inbegrepen
  • 15 jaar lang uurloon voor verhelpen storingen en reparaties inbegrepen
  • 15 jaar lang materiaal, onderdelen en gebruiksartikelen inbegrepen
  • 15 jaar het hoogste rendement dankzij de RVS warmtewisselaar

 

Standaard bieden wij ATAG i-serie en Q-serie met 15 jaar garantie op de warmtewisselaar en 10 jaar garantie op de onderdelen in de CV-ketel.

Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. Uw wensen en situatie worden besproken en wij doen u een scherpe-alles-in-één aanbieding voor het plaatsen van een CV-ketel in Franeker. 

Liever persoonlijk advies? Neem direct contact met ons op. Wij adviseren onze klanten in Franeker altijd vrijblijvend. Dit kan per e-mailtelefoon of wanneer u dat prettig vindt komen wij bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek.

Offerte aanvragen

Technisch zeker. Persoonlijk warm.