fbpx

"Ik wil graag eerlijk advies en technische zekerheid"

Een thermostaatkraan is onmisbaar in uw badkamer

Een thermostaatkraan is eigenlijk onmisbaar in de badkamer van tegenwoordig. Met een thermostaatkraan stelt u met één knop uw douche of bad in op de gewenste temperatuur, ideaal. Een thermostaatkraan is ook zeer veilig, door de begrenzing is verbranding uitgesloten. Comfort en veiligheid in één.

 

Ruim assortiment thermostaat kranen en altijd inclusief vakkundige montage en installatie in Friesland

Wij bieden u de keus uit ruim assortiment thermostaatkranen altijd inclusief vakkundige installatie en montage. Wij installeren onder andere gerenommeerde merken als Grohe, Hansgrohe, Plieger, Hansa enz. Onze monteur installeert en monteert uw kraan vakkundig in de regio Harlingen, Franeker, Bolsward en Leeuwarden.

Voordelen thermostaatkraan voor uw douche en bad.

Een thermostaatkraan is: Veilig, Betrouwbaar en Waterbesparend.

 

Veiligheid

De ingestelde temperatuur blijft constant behouden, dus er is geen risico op verbranding door een plotselinge temperatuurschommeling. En met de GROHE CoolTouch® technologie wordt de buitenkant van de kraan nooit te heet.

 

Betrouwbaar

De thermostaatkraan behoudt de gekozen temperatuur.  Een thermostaatkraan is ook te begrenzen op een bepaalde temperatuur.

 

Waterbesparend

Met een thermostaatkraan bespaart u ook op water en energie. Een thermostaatkraan verbruikt minder warm water als een normale douchekraan. U hoeft de watertemperatuur niet meer zelf te regelen.

Meer informatie over thermostaat kraan vervangen, installeren en monteren in Friesland

Laat u adviseren over thermostaatkranen door Mensonides uit Harlingen. Wij geven u graag meer informatie over het installeren en monteren van uw thermostaatkraan. 

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Contact opnemen

 

Wij monteren, installeren en vervangen thermostaatkranen in Friesland, zoals in: Harlingen, Franeker, Bolsward, Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Joure, Heerenveen, Wolvega, Drachten en Lemmer. 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.