fbpx

"Ik wil een compleet nieuwe badkamer in mijn woning"

Mensonides installeert A-kwaliteit sanitair!

Sanitair

Wil je je bestaande badkamer of toiletruimte een opknapbeurt geven? Of wil je een compleet nieuwe badkamer of toiletruimte laten installeren? Laat dat dan doen door de vakmannen van Mensonides. Het aanleggen van een gehele nieuwe badkamer of het vervangen van bepaalde onderdelen behoort tot de specialiteiten van de monteurs.

Heb je specifieke wensen die niet regelrecht uit een boekje komen? Neem dan contact op met Mensonides en de deskundige zal een vrijblijvend offerte op maat voor je maken. Door maatwerk te leveren weet je zeker dat het sanitair thuis past in jouw woning en een lange levensduur heeft.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

De medewerkers van Mensonides stellen graag een vrijblijvende offerte voor jou op. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de klantenservice. Jouw wensen en situatie worden besproken en van daaruit kan de expert een offerte voor je opstellen.

Offerte aanvragen

Sanitair installeren

Heb je al een bestaande badkamer of toiletruimte, maar wil je een gedeelte van het sanitair laten vernieuwen? Overleg dat dan met de deskundigen van Mensonides. De monteurs kunnen kijken of het uitgekozen sanitair wel aansluit op de huidige afvoer bijvoorbeeld. Daarnaast kan je niet zomaar de plaats van de douche veranderen. Het kan zijn dat hiervoor leidingen omgeleid moeten worden.

Daarom is het verstandig om van te voren jouw plannen te bespreken met Mensonides. Samen met jou bekijkt Mensonides de situatie en kan op basis daarvan een goed advies uitbrengUiteraard staat Mensonides ook voor je klaar als het gaat om de installatie. Met de ruime ervaring van de monteurs ben je er zeker van dat je een goed werkende installatie krijgt.

Badkamer aanleggen

Een badkamer aanleggen is voor de monteurs van Mensonides een leuke klus. De badkamer gebruik je immers iedere dag. Daarom vindt Mensonides dat een badkamer aan jouw wensen moet voldoen en geen gebreken moet hebben.

De vakmannen van Mensonides kunnen een compleet nieuwe badkamer voor je realiseren die prachtig aansluit op jouw wensen. Moet er een onderdeel in jouw badkamer worden vervangen, zoals een toilet, douchecabine, bad of wasbak? Geen probleem, Mensonides komt graag bij je langs om de onderdelen te vervangen.

Technisch zeker. Persoonlijk warm.