fbpx

Omschrijving


Mensonides Installatie is gespecialiseerd in het uitvoeren van SCOPE 10 inspecties aan elektrische installaties.

Dagelijks voeren wij inspecties uit en dit keer hadden wij een Scope 10 inspectie op een hele mooie en speciale locatie: Molen de Swarte Prinsch in Tytsjerk. In deze poldermolen zit een bed en breakfast met 1 appartement.

 

Bij een scope 10 inspectie wordt de elektrische installaties geïnspecteerd op oneigenlijk gebruik en op afwijkingen die brand kunnen veroorzaken.

Waarom een Scope 10 inspectie?


Vaak ontstaat brand door onveilige situaties in elektrische installatie of in de daarop aangesloten elektrische apparatuur. Veel verzekeraars stellen daarom bedrijven de eis om een SCIOS Scope 10 inspectie te laten uitvoeren.

Bij een Scope 10 inspectie wordt door onze gecertificeerde inspecteur de elektrische installatie en de aangesloten elektrische apparatuur geïnspecteerd op een mogelijk risico voor brandgevaar.

Tijdens de SCIOS SCOPE 10 inspectie controleert de inspecteur de installatie visueel en voert de inspecteur diverse metingen met als doel het voorkomen van risico’s op brand.

 

Projectgegevens


Bij poldermolen de Swarte Prinsch hebben wij een Scope 10 inspectie uitgevoerd, ook is de verdeelinrichting thermografisch geïnspecteerd op mogelijke hot spots.

 

Bouwjaar:

  1906

Verdeelinrichtingen:

 1

Netaansluiting:

3x 25a

Inspectie:

 Periodieke inspectie

 

Foto'sWilt u ook een Scope 10 inspectie laten uitvoeren? 

Wij geven u eerlijk en vrijblijvend advies over de mogelijkheden om een Scope 10 inspectie te laten uitvoeren. Ons werkgebied is de provincie Friesland. 

Offerte aanvragen

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.