fbpx

Vacature - (Junior) Veiligheidskundige

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

 

(junior) Veiligheidskundige

(32 – 40 uur)

 

Deze vacature is inmiddels vervuld.

Wat ga jij doen?

Als (Junior) Veiligheidskundige ben je binnen ons bedrijf verantwoordelijk voor het beheren en met name operationeel uitvoeren van onze kwaliteitssystemen en veiligheidsprotocollen.

De focus van deze baan ligt op Arbo wetgeving en handhaving hiervan binnen onze projecten (installatietechniek/bouw). Hierin werk je onder supervisie van onze ervaren Veiligheidskundige.

 

 • Werkplekinspecties bevat ongeveer de helft van deze baan. Gedurende deze inspecties heb je erg veel contact met onze collega’s op de projecten.
 • Het organiseren en begeleiden van toolboxmeetings.
 • Het ieder kwartaal updaten van onze RI&E en vervolgens opvolgen van de acties die hieruit voortvloeien.
 • Het maken van V&G plannen (Veiligheids- en gezondheidsplan) voor onze projecten.

 

Wij vragen:

Voor deze positie zoeken we bij voorkeur een startende Veiligheidskundige (0-3 jaar ervaring). Omdat een groot deel van deze functie bestaat uit werkplekinspecties is het erg belangrijk is dat je beschikt over goede contactuele vaardigheden, lef en durf. Collega’s kritisch wijzen op wet- en regelgeving ten aanzien van veilig werken compenseer je met een leuk sociaal praatje. Daardoor zoeken we voor deze positie een extravert en pro-actief persoon die sterk in zijn of haar schoenen staat.

We vinden het belangrijk dat je in het bezit bent van een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Integrale Veiligheidskunde, Hogere Veiligheidskunde (HVK), (Technische) Bedrijfskunde aangevuld met Middelbare Veiligheidskunde (MVK) of soortgelijke opleiding.

Competenties die bij deze functie horen zijn communicatief, organiserend vermogen, collegiaal, pro-actief.

 

 • Afgeronde hbo-opleiding
 • Werkervaring in de commercie/ regelen en organiseren / communicatie
 • Aantoonbare affiniteit met techniek, bij voorkeur installatietechniek/elektrotechniek.
 • Goede contactuele vaardigheden en organisatorische vaardigheden zijn vereist.
 • We zoeken iemand met een stabiel werkverleden.
 • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar, parttime werken is bespreekbaar.
 • Woonachtig op een normale reisafstand naar ons kantoor in Harlingen

 

Wij bieden

Een super leuke functie bij ons familiebedrijf. Werken bij Mensonides Installatie betekent werken in een leuk familiebedrijf met een goede sfeer.

Ons bedrijf is groeiende, er werken nu al meer dan 90 collega’s bij ons. Ondanks dat wij groeien, ervaren medewerkers nog steeds het familiegevoel.

De werksfeer is informeel en plezier maken in je werk en naast je werk vinden wij super belangrijk. Daarom organiseren wij óók gezellige bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels, kerstborrel en de beroemde jaarlijkse bouwvakborrel.

 

 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metaal & Techniek.
 • Een vaste baan: je komt direct in dienst bij ons bedrijf.
 • 25 vakantiedagen – bij fulltime dienstverband.
 • 13 ADV dagen – bij fulltime dienstverband.
 • Leuk team met enthousiaste collega’s.
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.
 • Een informele en prettige werksfeer binnen een familiebedrijf waar de medewerkers centraal staan.

 

Over Mensonides Installatie

Mensonides Installatie is al ruim 45 jaar hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek.

Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren als de zakelijke klanten in het noorden van Nederland.

 

Familiebedrijf

Ons bedrijf groeit gestaag. Inmiddels werken er al meer dan 90 toegewijde medewerkers bij Mensonides Installatie.

Ondanks onze groei behouden wij wél de kenmerken van een familiebedrijf en ervaren medewerkers het familiegevoel bij ons. Er is een informele werksfeer, de lijntjes zijn kort en plezier maken vinden wij superbelangrijk. Zowel plezier in je werk als naast je werk. Daarom organiseren wij óók gezellige bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels, kerstborrel en de jaarlijkse bouwvakborrel.

 

Bij Mensonides Installatie sta je als medewerker centraal. Dit doen wij door continue te investeren in ons personeel in de vorm van opleiding en scholing. Bij ons staat blijven leren, kennis delen en persoonlijke groei hoog in het vaandel.

 

Onze projecten

Dagelijks werken onze monteurs aan geweldige projecten. Zij worden ondersteund door onze werkvoorbereiders, tekenaars, engineers, planners, adviseurs, projectleiders en alle andere collega’s op kantoor.

Onze projecten zijn divers, zoals warmtepompen, cv-ketels en zonnepanelen installeren en onderhouden bij particulieren klanten. Maar ook de totale installatiewerkzaamheden bij een nieuwbouwprojecten, bijvoorbeeld een appartementencomplex. Of wat dacht je van het onderhoud van een zonnepark met meer dan 30.000 zonnepanelen, óók dat zijn werkzaamheden die wij graag doen.

 

De toekomst begint vandaag

Het is onze ambitie om vooral nog duurzame installaties te realiseren en waar mogelijk energieneutrale installaties op te leveren. Wij pakken onze voortrekkersrol op en zien het als onze plicht om klanten te helpen energie te besparen en installaties zo duurzaam mogelijk op te leveren.

Wij gaan graag met onze klanten in gesprek over onze duurzame ambities. Wij geven eerlijk advies over duurzame mogelijkheden die bij de klant en onze ambitie passen.

Kom óók werken bij Mensonides Installatie en help mee met het verduurzamen van Friesland!

 

Ben je helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature.

Heb jij passie voor veiligheid? Kom werken bij Mensonides Installatie.

Solliciteren – Meer informatie

Neem direct contact op met Wietse de Wit. Hij vertel je graag meer over de functie (junior) Veiligheidskundige en ons bedrijf. Schroom niet om te bellen als je vragen hebt over een loopbaan binnen ons bedrijf.

 0517 – 41 26 58

 WhatsApp

 E-mail

 

Solliciteren

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.