fbpx

Vacature - medewerker binnendienst

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

Medewerker binnendienst / telefoniste

(32-40 uur)

 

Deze vacature is inmiddels vervuld.

Wat ga jij doen?

Ons bedrijf is volop in ontwikkeling. Het aantal inkomende telefoontjes en e-mails van zowel zakelijke als particulieren klanten groeit. Om onze bereikbaarheid verder te optimaliseren zoeken wij iemand die zich hierop gaat focussen.

Als Medewerker Binnendienst ben je het eerste telefonische aanspreekpunt voor onze klanten. Door een goed beeld op te bouwen wat er allemaal speelt in ons bedrijf ben je in staat om de meeste klanten direct telefonisch antwoord te geven op hun vraag.

Indien nodig zorg je ervoor dat de klant in contact komt met één van onze specialisten binnen een bepaald vakgebied. Daarnaast zorg je voor een goede registratie en rapportage van de klantcontacten die je hebt.

 

 • Opnemen en opvolgen van alle inkomende telefoon.
 • Direct beantwoorden van vragen van klanten en samen met collega’s opvolgen van vragen die je niet direct kan beantwoorden.
 • Zeer dienstverlenende houding richting alle collega’s in het bedrijf, met name in het opvolgen van bepaalde klantvragen.

 

Wij vragen:

We zoeken iemand met goede contactuele vaardigheden. Je bent klantvriendelijk en je kan goed regelen en organiseren. In deze positie moet je het echt leuk vinden om met allerlei verschillende klanten te communiceren. Je moet blij zijn als de telefoon de hele dag gaat, ook al zitten er soms kritische klanten tussen.

Daarnaast zoeken we iemand die enorm dienstverlenend is naar alle collega’s  binnen het bedrijf en graag wil helpen om onduidelijkheden bij klanten en/of collega’s duidelijk te krijgen.

Als Medewerker Binnendienst ga je uitgroeien tot het vaste eerste aanspreekpunt binnen ons bedrijf waarbij je uiteraard de tijd krijgt om alle activiteiten en mensen van ons bedrijf te leren kennen. We zouden deze positie graag fulltime in willen vullen.

 

 • Enige werkervaring in een soortgelijke functie is vereist.
 • Een goed werk- en denkniveau vinden we erg belangrijk. We zouden het liefst iemand aan willen nemen met een MBO+ of HBO achtergrond (junior).
 • Competenties die bij deze functie horen zijn communicatief, organiserend vermogen, klantvriendelijkheid, commercieel en zeer collegiaal.
 • Woonachtig op een reële reisafstand naar ons kantoor in Harlingen.
 • Het is een pré dat je enige commerciële ervaring hebt met klanten.
 • We zoeken iemand met een stabiel werkverleden.

 

Wij bieden

Wij bieden jou een geweldige veelzijdige baan aan bij ons familiebedrijf Mensonides Installatie. Binnen ons bedrijf is een informele en prettige werksfeer. De volgende voorwaarden zijn geregeld:

 

 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metaal & Techniek.
 • Een vaste baan: je komt direct in dienst bij ons bedrijf.
 • 25 vakantiedagen – bij fulltime dienstverband.
 • 13 ADV dagen – bij fulltime dienstverband.
 • Pensioenopbouw via PMT.
 • Leuk team met enthousiaste collega’s.
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.
 • Een prettige werksfeer binnen een familiebedrijf waar de medewerkers centraal staan;

 

Over Mensonides Installatie

Mensonides Installatie is al ruim 45 jaar hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek.

Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren als de zakelijke klanten in het noorden van Nederland.

 

Familiebedrijf

Ons bedrijf groeit gestaag. Inmiddels werken er al meer dan 90 toegewijde medewerkers bij Mensonides Installatie.

Ondanks onze groei behouden wij wél de kenmerken van een familiebedrijf en ervaren medewerkers het familiegevoel bij ons. Er is een informele werksfeer, de lijntjes zijn kort en plezier maken vinden wij superbelangrijk. Zowel plezier in je werk als naast je werk. Daarom organiseren wij óók gezellige bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels, kerstborrel en de jaarlijkse bouwvakborrel.

 

Bij Mensonides Installatie sta je als medewerker centraal. Dit doen wij door continue te investeren in ons personeel in de vorm van opleiding en scholing. Bij ons staat blijven leren, kennis delen en persoonlijke groei hoog in het vaandel.

 

Onze projecten

Dagelijks werken onze monteurs aan geweldige projecten. Zij worden ondersteund door onze werkvoorbereiders, tekenaars, engineers, planners, adviseurs, projectleiders en alle andere collega’s op kantoor.

Onze projecten zijn divers, zoals warmtepompen, cv-ketels en zonnepanelen installeren en onderhouden bij particulieren klanten. Maar ook de totale installatiewerkzaamheden bij een nieuwbouwprojecten, bijvoorbeeld een appartementencomplex. Of wat dacht je van het onderhoud van een zonnepark met meer dan 30.000 zonnepanelen, óók dat zijn werkzaamheden die wij graag doen.

 

De toekomst begint vandaag

Het is onze ambitie om vooral nog duurzame installaties te realiseren en waar mogelijk energieneutrale installaties op te leveren. Wij pakken onze voortrekkersrol op en zien het als onze plicht om klanten te helpen energie te besparen en installaties zo duurzaam mogelijk op te leveren.

Wij gaan graag met onze klanten in gesprek over onze duurzame ambities. Wij geven eerlijk advies over duurzame mogelijkheden die bij de klant en onze ambitie passen.

Kom óók werken bij Mensonides Installatie en help mee met het verduurzamen van Friesland!

 

Ben je helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature.

Kom werken als binnendienstmedewerker bij Mensonides Installatie.

Solliciteren – Meer informatie

Neem direct contact op met Wietse de Wit. Hij vertel je graag meer over deze functie en het bedrijf. Schroom niet om te bellen als je vragen hebt over een loopbaan binnen ons bedrijf.

 0517 – 41 26 58

 WhatsApp

 E-mail

 

Solliciteren

 

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.