fbpx

Vacature - Binnendienst Medewerker Keuringen

Deze vacature is inmiddels vervuld.

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

 

Binnendienst Medewerker Keuringen

(32 – 40 uur)

 

Wat ga jij doen?

In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor alle klantcontacten rondom de Inspecties aan elektrotechnische installaties die wij uitvoeren voor klanten. Enerzijds volg je alle aanvragen voor Scope 8, 10 en 12 inspecties op, anderzijds zorg je voor een efficiënte planning van onze Inspecteurs en Elektromonteurs van deze afdeling. Indien blijkt dat er installatie- en renovatiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden om door de keuring te komen coördineer je deze binnen ons bedrijf.

Om deze functie goed in te kunnen vullen moet je een goede regelaar zijn die goed kan organiseren, plannen en communiceren. Je hebt veel contact met klanten en verschillende mensen in ons bedrijf. Je moet de technische collega’s leren begrijpen, kennis van de techniek is niet eens zozeer nodig. Omdat dit een nieuwe functie is binnen ons bedrijf heb je de mogelijkheid om zelf mee te denken over de optimale invulling.

 

 • Behandelen van aanvragen van onze Scope 8, 10 en 12 inspecties.
 • Maken van offertes voor klanten.
 • Veel contact met onze Servicemonteurs.
 • Het continue afstemmen van lopende zaken met onze Inspecteurs en Elektromonteur.

 

Wij vragen:

We zoeken iemand die goed kan regelen, plannen en organiseren.

 

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Werkervaring in de commercie/ regelen en organiseren / communicatie.
 • Goede contactuele vaardigheden en organisatorische vaardigheden zijn vereist.
 • We zoeken iemand met een stabiel werkverleden.
 • Woonachtig op een normale reisafstand naar ons kantoor in Harlingen.

 

Wij bieden

Een nieuwe functie bij ons familiebedrijf. Werken bij Mensonides Installatie betekent werken in een leuk familiebedrijf met een goede sfeer.

Ons bedrijf is groeiende, er werken nu al meer dan 90 collega’s bij ons. Ondanks dat wij groeien, ervaren medewerkers nog steeds het familiegevoel.

De werksfeer is informeel en plezier maken in je werk en naast je werk vinden wij super belangrijk. Daarom organiseren wij óók gezellige bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels, kerstborrel en de beroemde jaarlijkse bouwvakborrel.

 

 • Je komt direct in dienst bij ons bedrijf.
 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metaal & Techniek.
 • Een vaste baan bestaat tot de mogelijkheden.
 • 25 vakantiedagen – bij fulltime dienstverband.
 • 13 ADV dagen – bij fulltime dienstverband.
 • Pensioenopbouw via PMT.
 • Leuk team met enthousiaste collega’s.
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.
 • Een informele en prettige werksfeer binnen een familiebedrijf waar de medewerkers centraal staan.

 

Over Mensonides Installatie

Mensonides Installatie is al ruim 45 jaar hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek.

Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren als de zakelijke klanten in het noorden van Nederland.

 

Familiebedrijf

Ons bedrijf groeit gestaag. Inmiddels werken er al meer dan 90 toegewijde medewerkers bij Mensonides Installatie.

Ondanks onze groei behouden wij wél de kenmerken van een familiebedrijf en ervaren medewerkers het familiegevoel bij ons. Er is een informele werksfeer, de lijntjes zijn kort en plezier maken vinden wij superbelangrijk. Zowel plezier in je werk als naast je werk. Daarom organiseren wij óók gezellige bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels, kerstborrel en de jaarlijkse bouwvakborrel.

 

Bij Mensonides Installatie sta je als medewerker centraal. Dit doen wij door continue te investeren in ons personeel in de vorm van opleiding en scholing. Bij ons staat blijven leren, kennis delen en persoonlijke groei hoog in het vaandel.

 

Onze projecten

Dagelijks werken onze monteurs aan geweldige projecten. Zij worden ondersteund door onze werkvoorbereiders, tekenaars, engineers, planners, adviseurs, projectleiders en alle andere collega’s op kantoor.

Onze projecten zijn divers, zoals warmtepompen, cv-ketels en zonnepanelen installeren en onderhouden bij particulieren klanten. Maar ook de totale installatiewerkzaamheden bij een nieuwbouwprojecten, bijvoorbeeld een appartementencomplex. Of wat dacht je van het onderhoud van een zonnepark met meer dan 30.000 zonnepanelen, óók dat zijn werkzaamheden die wij graag doen.

 

De toekomst begint vandaag

Het is onze ambitie om vooral nog duurzame installaties te realiseren en waar mogelijk energieneutrale installaties op te leveren. Wij pakken onze voortrekkersrol op en zien het als onze plicht om klanten te helpen energie te besparen en installaties zo duurzaam mogelijk op te leveren.

Wij gaan graag met onze klanten in gesprek over onze duurzame ambities. Wij geven eerlijk advies over duurzame mogelijkheden die bij de klant en onze ambitie passen.

Kom óók werken bij Mensonides Installatie en help mee met het verduurzamen van Friesland!

 

Ben je helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature.

Heb jij passie voor regelen, plannen en organiseren? Kom werken als binnendienst medewerker keuringen bij Mensonides Installatie.

Solliciteren – Meer informatie

Neem direct contact op met Wietse de Wit. Hij vertel je graag meer over de functie medewerker binnendienst service zonnepanelen en ons bedrijf. Schroom niet om te bellen als je vragen hebt over een loopbaan binnen ons bedrijf.

 0517 – 41 26 58

 WhatsApp

 E-mail

 

Solliciteren

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.