fbpx

Vacature - Dakmonteur Zonnepanelen

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren:

 

 

Dakmonteur zonnepanelen

(32 – 40 uur)

Wat ga jij doen

Geen dag is hetzelfde! Je werkt samen met leuke collega’s bij particulieren woningen of bedrijfspanden in met name Friesland. We hebben een mooi team, met veel jonge mensen,  dat zich bezighoudt met de installaties van deze zonnepanelen projecten.

Je werkzaamheden bestaan uit het monteren en installeren van zonnepanelen op het dak (buitenwerk) bij onze klanten.

Elke klant, woning en installatie is anders en dit is voor jou juist een leuke uitdaging! Je weet voor elke nieuwe situatie een oplossing te bedenken. Je vindt het leuk om de klant met alle aandacht uitleg te geven over de installatie. Je hebt bij ons bedrijf genoeg tijd om de installatie in optimale kwaliteit te kunnen afleveren bij de klant.

 

 • Iedere klus begint met het laden van de materialen die je nodig hebt voor de installatie. Dit doe je samen met collega’s in onze nieuwe zonnepanelen loods.
 • Als je bij de klant aankomt bouw je samen met je collega een steiger op voor de woning of het pand van de klant, veilig werken vinden wij erg belangrijk.
 • Samen met je collega til je de zonnepanelen omhoog.
 • Jij houdt je bezig met het monteren van dakrails en het monteren van de zonnepanelen.
 • Uiteindelijk boor je een gat in het dak waar de kabel van de zonnepanelen doorheen gaat zodat onze Elektromonteur (binnen monteur) verder kan werken.

 

Wij vragen

Wij zoeken iemand met technisch inzicht en enkele jaren stabiele werkervaring in het installeren van zonnepanelen. We vinden het verder dat je een goede werkhouding hebt, leergierig bent en goed kan samenwerken.

 

 • Enkele jaren stabiele werkervaring in het installeren van zonnepanelen.
 • Enige technische inzicht is een pré.
 • Goede werkhouding, leergierig en goed kunnen samenwerken.
 • Iemand die houdt van een stuk vrijheid in het werk en daarin ook de verantwoordelijkheid neemt.
 • In het bezit van een rijbewijs B is wel heel erg handig in deze functie.
 • Competenties: flexibel, klantgericht, betrouwbaar, positief ingesteld.
 • Voor deze positie zoeken we iemand die in de omgeving van Harlingen woont.

 

Wij bieden:

Wij bieden je een leuke en uitdagende baan met ruimte voor zelfstandigheid. Creativiteit en initiatieven worden erg gewaardeerd, we doen het ten slotte met zijn allen. Binnen ons bedrijf is een informele en prettige werksfeer. De volgende voorwaarden zijn geregeld:

 

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal & Techniek.
 • Een vaste baan is bespreekbaar.
 • 25 vakantiedagen – bij fulltime dienstverband.
 • 13 ADV dagen – bij fulltime dienstverband.
 • Pensioenopbouw via het PMT.
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen t.b.v. je persoonlijke ontwikkeling.
 • Leuk team met enthousiaste collega’s.

 

Over Mensonides Installatie

Mensonides Installatie is al ruim 45 jaar hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek.

Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren als de zakelijke klanten in het noorden van Nederland.

 

Familiebedrijf

Ons bedrijf groeit gestaag. Inmiddels werken er al meer dan 90 toegewijde medewerkers bij Mensonides Installatie.

Ondanks onze groei behouden wij wél de kenmerken van een familiebedrijf en ervaren medewerkers het familiegevoel bij ons. Er is een informele werksfeer, de lijntjes zijn kort en plezier maken vinden wij superbelangrijk. Zowel plezier in je werk als naast je werk. Daarom organiseren wij óók gezellige bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels, kerstborrel en de jaarlijkse bouwvakborrel.

 

Bij Mensonides Installatie sta je als medewerker centraal. Dit doen wij door continue te investeren in ons personeel in de vorm van opleiding en scholing. Bij ons staat blijven leren, kennis delen en persoonlijke groei hoog in het vaandel.

 

Onze projecten

Dagelijks werken onze monteurs aan geweldige projecten. Zij worden ondersteund door onze werkvoorbereiders, tekenaars, engineers, planners, adviseurs, projectleiders en alle andere collega’s op kantoor.

Onze projecten zijn divers, zoals warmtepompen, cv-ketels en zonnepanelen installeren en onderhouden bij particulieren klanten. Maar ook de totale installatiewerkzaamheden bij een nieuwbouwprojecten, bijvoorbeeld een appartementencomplex. Of wat dacht je van het onderhoud van een zonnepark met meer dan 30.000 zonnepanelen, óók dat zijn werkzaamheden die wij graag doen.

 

De toekomst begint vandaag

Het is onze ambitie om vooral nog duurzame installaties te realiseren en waar mogelijk energieneutrale installaties op te leveren. Wij pakken onze voortrekkersrol op en zien het als onze plicht om klanten te helpen energie te besparen en installaties zo duurzaam mogelijk op te leveren.

Wij gaan graag met onze klanten in gesprek over onze duurzame ambities. Wij geven eerlijk advies over duurzame mogelijkheden die bij de klant en onze ambitie passen.

Kom óók werken bij Mensonides Installatie en help mee met het verduurzamen van Friesland!

 

Ben je helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature.

Kom werken als dakmonteur zonnepanelen bij Mensonides Installatie.

 

Solliciteren – Meer informatie

Neem direct contact op met Wietse de Wit. Hij vertel je graag meer over deze functie en het bedrijf. 

0517 – 41 26 58

WhatsApp

E-mail

 

Solliciteren

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.