fbpx

Vacature | Elektromonteur - particulieren projecten

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren:

 

 

Elektromonteur – Particulieren projecten

(32 – 40 uur)

Wat ga jij doen

Je werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig installeren, repareren en onderhouden van het elektrotechnische gedeelte van allerlei installaties bij onze particulieren klanten in Friesland. Denk aan PV-systemen (zonnepanelen), laadpalen, groepenkasten en kabelroutes, maar ook elektrische aansluitingen voor bijvoorbeeld een warmtepomp, warmteboiler, inductiekookplaat.

Om deze projecten optimaal te kunnen uitvoeren krijg je goede ondersteuning vanuit onze werkvoorbereiding en projectbegeleiding.

Wat het werken als elektromonteur bij ons bedrijf interessant maakt is de grote variëteit in projecten.

 

 • Zelfstandig installeren, repareren en onderhouden van het elektrotechnische gedeelte van allerlei installaties
 • Elke klant, huis of elektrische installatie is anders en dit is voor jou juist een uitdaging! Je weet voor elke nieuwe situatie een oplossing te bedenken.
 • Je vindt het leuk om de klant met alle aandacht uitleg te geven over de installatie.
 • Opleveren van de elektrotechnische installaties.
 • Vaak werk je in teamverband in een woning, soms volledig individueel.

 

Wij vragen

Wij zoeken een echte vakspecialist met ervaring in de installatietechniek. Iemand die zelfstandig verschillende elektrotechnische installaties kan installeren en daarnaast:

 

 • Een afgeronde technische MBO opleiding is een pré, bij voorkeur Elektrotechniek en/of relevante werkervaring.
 • Goed planmatig en gestructureerd kan werken.
 • Iemand die houdt van een stuk vrijheid in het werk en daarin ook de verantwoordelijkheid neemt.
 • VCA en Rijbewijs B.
 • Competenties: flexibel, klantgericht, betrouwbaar, positief ingesteld en een sterk organisatievermogen.

 

Wij bieden

Een super leuke functie bij ons familiebedrijf. Werken bij Mensonides Installatie betekent werken in een leuk familiebedrijf met een goede sfeer.

Ons bedrijf is groeiende, er werken nu al meer dan 90 collega’s bij ons. Ondanks dat wij groeien, ervaren medewerkers nog steeds het familiegevoel.

De werksfeer is informeel en plezier maken in je werk en naast je werk vinden wij super belangrijk. Daarom organiseren wij óók gezellige bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels, kerstborrel en de jaarlijkse bouwvakborrel.

 

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal & Techniek afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Een vaste baan: je komt direct in vaste dienst bij ons bedrijf
 • 25 vakantiedagen – bij fulltime dienstverband
 • 13 ADV dagen – bij fulltime dienstverband
 •  Pensioenopbouw via PMT
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden
 • Je eigen werkbus, tablet en een mobiele telefoon.
 • Leuk team met enthousiaste collega’s.
 • Een prettige werksfeer binnen een familiebedrijf waar de medewerkers centraal staan.

 

 

Over Mensonides Installatie

Mensonides Installatie is al ruim 45 jaar hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek.

Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren als de zakelijke klanten in het noorden van Nederland.

 

Familiebedrijf

Ons bedrijf groeit gestaag. Inmiddels werken er al meer dan 90 toegewijde medewerkers bij Mensonides Installatie.

Ondanks onze groei behouden wij wél de kenmerken van een familiebedrijf en ervaren medewerkers het familiegevoel bij ons. Er is een informele werksfeer, de lijntjes zijn kort en plezier maken vinden wij superbelangrijk. Zowel plezier in je werk als naast je werk. Daarom organiseren wij óók gezellige bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels, kerstborrel en de jaarlijkse bouwvakborrel.

 

Bij Mensonides Installatie sta je als medewerker centraal. Dit doen wij door continue te investeren in ons personeel in de vorm van opleiding en scholing. Bij ons staat blijven leren, kennis delen en persoonlijke groei hoog in het vaandel.

 

Onze projecten

Dagelijks werken onze monteurs aan geweldige projecten. Zij worden ondersteund door onze werkvoorbereiders, tekenaars, engineers, planners, adviseurs, projectleiders en alle andere collega’s op kantoor.

Onze projecten zijn divers, zoals warmtepompen, cv-ketels en zonnepanelen installeren en onderhouden bij particulieren klanten. Maar ook de totale installatiewerkzaamheden bij een nieuwbouwprojecten, bijvoorbeeld een appartementencomplex. Of wat dacht je van het onderhoud van een zonnepark met meer dan 30.000 zonnepanelen, óók dat zijn werkzaamheden die wij graag doen.

 

De toekomst begint vandaag

Het is onze ambitie om vooral nog duurzame installaties te realiseren en waar mogelijk energieneutrale installaties op te leveren. Wij pakken onze voortrekkersrol op en zien het als onze plicht om klanten te helpen energie te besparen en installaties zo duurzaam mogelijk op te leveren.

Wij gaan graag met onze klanten in gesprek over onze duurzame ambities. Wij geven eerlijk advies over duurzame mogelijkheden die bij de klant en onze ambitie passen.

Kom óók werken bij Mensonides Installatie en help mee met het verduurzamen van Friesland!

 

Ben je helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature.

Heb jij passie voor elektrotechniek? Kom werken als Elektromonteur bij Mensonides Installatie.

Solliciteren – Meer informatie

Neem direct contact op met Wietse de Wit. Hij vertelt je graag meer over deze functie en het bedrijf. Schroom niet om te bellen als je vragen hebt over een loopbaan binnen ons bedrijf.

 0517 – 41 26 58

 WhatsApp

 E-mail

 

Solliciteren

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.