fbpx

Vacature - ICT specialist

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

ICT Specialist / monteur

 

Wat ga jij doen?

Installaties die wij realiseren worden steeds slimmer en worden met apps en aan het internet gekoppeld (Internet of Things). Vanuit de installatieprojecten die we uitvoeren bij zowel zakelijke als particulieren klanten komen er steeds meer van dit soort ICT-vraagstukken voorbij.

Denk hierbij aan het installeren & inrichten van monitoringsystemen, slimme thermostaten, wifi netwerken, koppelen van installaties, Domotica, laadpalen, intercomsystemen, en overige digitale infrastructuur. Wij zoeken een ICT’er die zich hiermee bezig gaat houden bij onze klanten.

Naast ICT-vraagstukken bij onze klanten hebben we ook een aantal interne ICT-projecten op de planning staan. Er worden een drietal bedrijven aangestuurd door ons management. Binnen deze bedrijven spelen verschillende ICT-projecten die moeten worden uitgevoerd. De diversiteit van deze projecten is groot.

 

 • Installeren & inrichten van monitoringsystemen, wifi netwerken, laadpalen, intercomsystemen en overige digitale infrastructuur.
 • Installeren & inrichten domotica
 • Interne ICT-projecten.

 

Wij vragen

Als ICT specialist beschik je over:

 

 • Enkele jaren ervaring binnen de ICT (liefst in het MKB) is een vereiste.
 • Afgeronde opleiding MBO ICT niveau 3-4, tegenwoordig heet deze opleiding Expert IT systems & Devices.
  • Ook elektromonteurs met veel kennis van Domotica, ICT en computers kunnen solliciteren op deze functie.
 • Goede contactuele vaardigheden is belangrijk aangezien je ook voor onze klanten werkt.
 • In verband met de samenstelling van het team zijn we op zoek naar iemand die nog aan het begin van zijn loopbaan staat.
 • We zoeken iemand met een stabiel werkverleden.
 • Woonachtig op een normale reisafstand naar ons kantoor in Harlingen

 

Wij bieden

Een super leuke functie bij ons familiebedrijf. Werken bij Mensonides Installatie betekent werken in een leuk familiebedrijf met een goede sfeer.

Ons bedrijf is groeiende, er werken meer dan 60 collega’s bij ons. Ondanks dat wij groeien, ervaren medewerkers nog steeds het familiegevoel.

De werksfeer is informeel en plezier maken in je werk en naast je werk vinden wij super belangrijk. Daarom organiseren wij óók gezellige bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels, kerstborrel en de beroemde jaarlijkse bouwvakborrel.

 

 • Je komt direct in dienst bij ons bedrijf
 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metaal & Techniek
 • Een vaste baan bestaat tot de mogelijkheden
 •  25 vakantiedagen – bij fulltime dienstverband
 • 13 ADV dagen – bij fulltime dienstverband
 •  Pensioenopbouw via PMT
 •  Uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden
 •  Een prettige werksfeer binnen een familiebedrijf waar de medewerkers centraal staan;

 

Over Mensonides Installatie

Mensonides Installatie is al meer dan 40 jaar hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek.

Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren als de zakelijke markt in het noorden van Nederland.

 

Familiebedrijf

Ons bedrijf is groeiende. Inmiddels werken er meer dan 60 medewerkers bij Mensonides Installatie.

Ondanks dat wij groeien, behouden wij de kenmerken van een familiebedrijf en ervaren medewerkers het familiegevoel bij ons. Er is een informele werksfeer, de lijnen zijn kort en plezier maken vinden wij belangrijk. Zowel plezier in je werk als naast je werk. Daarom organiseren wij gezellige bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels, kerstborrel en de jaarlijkse bouwvakborrel met BBQ.

 

Bij Mensonides Installatie sta je als medewerker centraal. Dit doen wij door continue te investeren in ons personeel in de vorm van opleiding en scholing: blijven leren, kennis delen en jezelf verbeteren.

 

Onze projecten

Dagelijks werken onze monteurs aan geweldige projecten. Zij worden ondersteund door onze werkvoorbereiders, tekenaars, engineers, planners, adviseurs, projectleiders en alle andere collega’s op kantoor.

Onze projecten zijn divers, zoals warmtepompen, cv-ketels en zonnepanelen installeren en onderhouden bij particulieren klanten. Maar ook de totale installatiewerkzaamheden bij een nieuwbouwprojecten, bijvoorbeeld een appartementencomplex. Of wat dacht je van het onderhoud van een zonnepark met meer dan 30.000 zonnepanelen, óók dat zijn werkzaamheden die wij graag doen.

 

De toekomst begint vandaag

Het is onze ambitie om vooral nog duurzame installaties te realiseren en waar mogelijk energieneutrale installaties op te leveren. Wij pakken onze voortrekkersrol op en zien het als onze plicht om klanten te helpen energie te besparen en installaties zo duurzaam mogelijk op te leveren.

Wij gaan graag met onze klanten in gesprek over onze duurzame ambities. Wij geven eerlijk advies over duurzame mogelijkheden die bij de klant en onze ambitie passen.

Kom óók werken bij Mensonides Installatie en help mee met het verduurzamen van Friesland!

 

Ben je helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature.

Solliciteren – Meer informatie

Neem direct contact op met Wietse de Wit. Hij vertelt je graag meer over de functie ICT specialist en ons bedrijf. Schroom niet om te bellen als je vragen hebt over een loopbaan binnen ons bedrijf.

 0517 – 41 26 58

 WhatsApp

 E-mail

 

Solliciteren

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.
X