fbpx

Vacature - Meewerkend Voorman Elektrotechniek

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

 

 

Meewerkend voorman – voorvrouw Elektrotechniek

(32 – 40 uur)

Wat ga jij doen?

Als Meewerkend Voorman Elektrotechniek ben je binnen ons bedrijf allround inzetbaar als specialist op het gebied van elektrotechniek in allerlei projecten.

De projecten kunnen variëren van een laadpaal tot een groot zonnepanelen project, maar ook de complete installatie van elektrotechniek in een nieuw appartementencomplex of bedrijfspand kunnen behoren tot je werkzaamheden. De diversiteit van de projecten waar je mee bezig gaat is groot.

Binnen de bovengenoemde projecten heb je een meewerkend leidinggevende rol. Op basis van het ontwerp en planning van onze Projectleiders, ben jij samen met een team Elektromonteurs verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten.

De grote van jouw team hangt af van de grote van het project. Soms werk je samen met één collega, soms zijn het er tien.

 

 • Zelfstandig installeren van elektrotechnische installaties, laadpalen enz.
 • Uitvoeren elektra werkzaamheden van nieuwbouw- en renovatieprojecten.
 • Aansturen en begeleiden elektromonteurs.

 

Wij vragen:

We zoeken een specialist op het gebied van Elektrotechniek die goed kan regelen, organiseren en communiceren. In deze positie moet je het ook leuk vinden om een team “op sleeptouw” te nemen om de projecten binnen de gestelde tijd/planning af te ronden. Daarvoor heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel nodig.

Om deze functie goed in te vullen heb uitgebreide ervaring nodig in de installatiebranche. Daarnaast ben je in het bezit van de nodige levenservaring. Enerzijds heb je het geduld om het team iets te leren en te begeleiden, anderzijds ben je iemand die het team kan aanjagen als het nodig is.

 • Minimaal 10 jaar ervaring in de installatiebranche.
 • Competenties die bij deze functie horen zijn communicatief, organiserend vermogen,
  klantvriendelijkheid en collegiaal.
 • Woonachtig op een reële reisafstand naar ons bedrijf in Harlingen.
 • We zoeken iemand met een stabiel werkverleden.
 • Fulltime beschikbaarheid.

 

Wij bieden

Een super leuke functie bij ons familiebedrijf. Werken bij Mensonides Installatie betekent werken in een leuk familiebedrijf met een goede sfeer.

Ons bedrijf is groeiende, er werken nu al meer dan 90 collega’s bij ons. Ondanks dat wij groeien, ervaren medewerkers nog steeds het familiegevoel.

De werksfeer is informeel en plezier maken in je werk en naast je werk vinden wij super belangrijk. Daarom organiseren wij óók gezellige bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels, kerstborrel en de jaarlijkse bouwvakborrel.

 

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal & Techniek afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Een vaste baan: je komt direct in dienst bij ons bedrijf.
 • 25 vakantiedagen – bij fulltime dienstverband.
 • 13 ADV dagen – bij fulltime dienstverband.
 • Pensioenopbouw via PMT.
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.
 • Je eigen werkbus, tablet en een mobiele telefoon.
 • Leuk team met enthousiaste collega’s.
 • Een prettige werksfeer binnen een familiebedrijf waar de medewerkers centraal staan;

 

Over Mensonides Installatie

Mensonides Installatie is al ruim 45 jaar hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek.

Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren als de zakelijke klanten in het noorden van Nederland.

 

Familiebedrijf

Ons bedrijf groeit gestaag. Inmiddels werken er al meer dan 90 toegewijde medewerkers bij Mensonides Installatie.

Ondanks onze groei behouden wij wél de kenmerken van een familiebedrijf en ervaren medewerkers het familiegevoel bij ons. Er is een informele werksfeer, de lijntjes zijn kort en plezier maken vinden wij superbelangrijk. Zowel plezier in je werk als naast je werk. Daarom organiseren wij óók gezellige bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels, kerstborrel en de jaarlijkse bouwvakborrel.

 

Bij Mensonides Installatie sta je als medewerker centraal. Dit doen wij door continue te investeren in ons personeel in de vorm van opleiding en scholing. Bij ons staat blijven leren, kennis delen en persoonlijke groei hoog in het vaandel.

 

Onze projecten

Dagelijks werken onze monteurs aan geweldige projecten. Zij worden ondersteund door onze werkvoorbereiders, tekenaars, engineers, planners, adviseurs, projectleiders en alle andere collega’s op kantoor.

Onze projecten zijn divers, zoals warmtepompen, cv-ketels en zonnepanelen installeren en onderhouden bij particulieren klanten. Maar ook de totale installatiewerkzaamheden bij een nieuwbouwprojecten, bijvoorbeeld een appartementencomplex. Of wat dacht je van het onderhoud van een zonnepark met meer dan 30.000 zonnepanelen, óók dat zijn werkzaamheden die wij graag doen.

 

De toekomst begint vandaag

Het is onze ambitie om vooral nog duurzame installaties te realiseren en waar mogelijk energieneutrale installaties op te leveren. Wij pakken onze voortrekkersrol op en zien het als onze plicht om klanten te helpen energie te besparen en installaties zo duurzaam mogelijk op te leveren.

Wij gaan graag met onze klanten in gesprek over onze duurzame ambities. Wij geven eerlijk advies over duurzame mogelijkheden die bij de klant en onze ambitie passen.

Kom óók werken bij Mensonides Installatie en help mee met het verduurzamen van Friesland!

 

Ben je helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature.

Heb jij passie voor elektrotechnische installatie? Kom werken bij Mensonides Installatie.

Solliciteren – Meer informatie

Neem direct contact op met Wietse de Wit. Hij vertel je graag meer over deze functie en het bedrijf. Schroom niet om te bellen als je vragen hebt over een loopbaan binnen ons bedrijf.

 0517 – 41 26 58

 WhatsApp

 E-mail

 

Solliciteren

 

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.