fbpx

Vacature - Meewerkend Voorman Elektrotechniek

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

Meewerkend voorman – voorvrouw Elektrotechniek

(32 – 40 uur)

 

Wat ga jij doen?

Als Meewerkend Voorman Elektrotechniek ben je binnen ons bedrijf allround inzetbaar als specialist op het gebied van elektrotechniek in allerlei projecten.

De projecten kunnen variëren van een laadpaal tot een groot zonnepanelen project, maar ook de complete installatie van elektrotechniek in een nieuw appartementencomplex of bedrijfspand kunnen behoren tot je werkzaamheden. De diversiteit van de projecten waar je mee bezig gaat is groot.

Binnen de bovengenoemde projecten heb je een meewerkend leidinggevende rol. Op basis van het ontwerp en planning van onze Projectleiders, ben jij samen met een team Elektromonteurs verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten.

De grote van jouw team hangt af van de grote van het project. Soms werk je samen met één collega, soms zijn het er tien. Het is belangrijk dat je in staat bent een project te overzien om op basis van de planning het team aan te sturen en te motiveren om gezamenlijk het project op de werkvloer in goede banen te leiden. Uiteraard werk je als Meewerkend Voorman ook zelf mee.

 • Zelfstandig installeren van elektrotechnische installaties, laadpalen enz.
 • Uitvoeren elektra werkzaamheden van nieuwbouw- en renovatieprojecten.
 • Aansturen en begeleiden elektromonteurs.

Wij vragen:

We zoeken een specialist op het gebied van Elektrotechniek die goed kan regelen, organiseren en communiceren. In deze positie moet je het ook leuk vinden om een team “op sleeptouw” te nemen om de projecten binnen de gestelde tijd/planning af te ronden. Daarvoor heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel nodig.

Om deze functie goed in te vullen heb uitgebreide ervaring nodig in de installatiebranche. Daarnaast ben je in het bezit van de nodige levenservaring. Enerzijds heb je het geduld om het team iets te leren en te begeleiden, anderzijds ben je iemand die het team kan aanjagen als het nodig is.

 • Minimaal 10 jaar ervaring in de installatiebranche.
 • Competenties die bij deze functie horen zijn communicatief, organiserend vermogen,
  klantvriendelijkheid en collegiaal.
 • Woonachtig op een reële reisafstand naar ons bedrijf in Harlingen.
 • We zoeken iemand met een stabiel werkverleden.
 • Fulltime beschikbaarheid.

 

Wij bieden

Wij bieden jou een geweldige veelzijdige baan aan bij ons familiebedrijf Mensonides Installatie. Binnen ons bedrijf is een informele en prettige werksfeer. De volgende voorwaarden zijn geregeld:

 

 • Je komt direct in dienst bij ons bedrijf.
 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metaal & Techniek.
 • Een vaste baan.
 • 25 vakantiedagen – bij fulltime dienstverband.
 • 13 ADV dagen – bij fulltime dienstverband.
 • Pensioenopbouw via PMT.
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.
 • Een prettige werksfeer binnen een familiebedrijf waar de medewerkers centraal staan;

 

Over Mensonides Installatie

Mensonides Installatie is al meer dan 40 jaar hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek.

 

Duurzaam installeren

Het is onze ambitie om vooral nog duurzame installaties te realiseren en waar mogelijk energie neutrale installaties op te leveren. Wij pakken onze voortrekkersrol op en zien het als onze plicht om klanten te helpen energie te besparen en installaties zo duurzaam mogelijk op te leveren.

Met onze jarenlange ervaring en innovatie oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland.

Ben je helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature.

Solliciteren – Meer informatie

Neem direct contact op met Wietse de Wit. Hij vertel je graag meer over deze functie en het bedrijf. Schroom niet om te bellen als je vragen hebt over een loopbaan binnen ons bedrijf.

 0517 – 41 26 58

 WhatsApp

 E-mail

 

Solliciteren

 

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.