fbpx

Vacature - Projectcontroller installatietechniek

Deze vacature is inmiddels ingevuld.

Ben je opzoek naar een nieuwe baan? Kijk eens tussen onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar ons toe.

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

Projectcontroller (administrateur) Installatietechniek

 

Wat ga jij doen?

Ons bedrijf is volop in ontwikkeling. Om het rendement van onze lopende projecten goed in kaart te brengen, zoeken wij een collega die ons gaat helpen om de projectadministratie en -controling op te zetten en de  interne financiële controle te optimaliseren.

Je bent verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van de volledige administratie van één of meerdere projecten. Je stuurt de financiële voortgang van projecten en analyseert en signaleert op tijd afwijkingen ten opzichte van de budgetbegrotingen.

Proactief stel je informatie beschikbaar, zodat je collega’s op tijd, volledig en correct geïnformeerd worden en benodigde overzichten beschikbaar zijn voor het nemen van actie. Ook ondersteun je bij periodieke  rapportages en denk je mee bij het verbeteren van de financieel administratieve organisatie. Hierin werk je nauw samen met de projectleiders en de controller van ons bedrijf.

In deze nieuwe functie in het bedrijf is er veel ruimte voor eigen inbrengen. Kort samengevat:

 

 • Je zorgt voor de financiële bewaking van het project
 • Je bewaakt en controleert de prognoses van de werken, signaleert afwijkingen en bespreekt dit met de projectleider
 • Aanleveren van de gegevens t.b.v. de financiële rapportage en werkenprognoses voor directie
 • Controleert de facturen op basis van de contracten, signaleert verschillen en bespreekt dit met de projectleider
 • Je bereidt de facturering van (termijn)bedragen aan opdrachtgevers voor

 

Wij vragen

Als projectcontroller installatietechniek beschik je over:

 

 • HBO werk- en denkniveau met een afgeronde financiële/ administratieve opleiding
 • Minimaal 2-3 jaar ervaring in projectadministratie is een must
 • Ervaring in de installatiebranche en/of bouw is handig, maar zeker geen eis
 • Je hebt een proactieve en resultaatgerichte instelling
 • Andere persoonskenmerken die we zoeken zijn: zorgvuldig & precies handelen en oprechtheid & eerlijkheid
 • Je woont op een normale reisafstand naar ons kantoor in Harlingen

 

Wij bieden

Een super leuke functie bij ons familiebedrijf. Werken bij Mensonides Installatie betekent werken in een leuk familiebedrijf met een goede sfeer.

Ons bedrijf is groeiende, er werken meer dan 60 collega’s bij ons. Ondanks dat wij groeien, ervaren medewerkers nog steeds het familiegevoel.

De werksfeer is informeel en plezier maken in je werk en naast je werk vinden wij super belangrijk. Daarom organiseren wij óók gezellige bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels, kerstborrel en de beroemde jaarlijkse bouwvakborrel met BBQ.

 

 • Je komt direct in (vaste) dienst bij ons bedrijf
 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metaal & Techniek
 • Een vaste baan bestaat tot de mogelijkheden
 • 25 vakantiedagen – bij fulltime dienstverband
 • 13 ADV dagen – bij fulltime dienstverband
 • Pensioenopbouw via PMT
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden
 • Een prettige werksfeer binnen een familiebedrijf waar de medewerkers centraal staan

 

Over Mensonides Installatie

Mensonides Installatie is al meer dan 40 jaar hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek.

Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren als de zakelijke markt in het noorden van Nederland.

 

Familiebedrijf

Ons bedrijf is groeiende. Inmiddels werken er meer dan 60 medewerkers bij Mensonides Installatie.

Ondanks dat wij groeien, behouden wij wél de kenmerken van een familiebedrijf en ervaren medewerkers het familiegevoel bij ons. Er is een informele werksfeer, de lijntjes zijn kort en plezier maken vinden wij superbelangrijk. Zowel plezier in je werk als naast je werk. Daarom organiseren wij óók gezellige bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels, kerstborrel en de jaarlijkse bouwvakborrel.

 

Bij Mensonides Installatie sta je als medewerker centraal. Dit doen wij door continue te investeren in ons personeel in de vorm van opleiding en scholing: blijven leren, kennis delen en jezelf verbeteren.

 

Onze projecten

Dagelijks werken onze monteurs aan geweldige projecten. Zij worden ondersteund door onze werkvoorbereiders, tekenaars, engineers, planners, adviseurs, projectleiders en alle andere collega’s op kantoor.

Onze projecten zijn divers, zoals warmtepompen, cv-ketels en zonnepanelen installeren en onderhouden bij particulieren klanten. Maar ook de totale installatiewerkzaamheden bij een nieuwbouwprojecten, bijvoorbeeld een appartementencomplex. Of wat dacht je van het onderhoud van een zonnepark met meer dan 30.000 zonnepanelen, óók dat zijn werkzaamheden die wij graag doen.

 

De toekomst begint vandaag

Het is onze ambitie om vooral nog duurzame installaties te realiseren en waar mogelijk energieneutrale installaties op te leveren. Wij pakken onze voortrekkersrol op en zien het als onze plicht om klanten te helpen energie te besparen en installaties zo duurzaam mogelijk op te leveren.

Wij gaan graag met onze klanten in gesprek over onze duurzame ambities. Wij geven eerlijk advies over duurzame mogelijkheden die bij de klant en onze ambitie passen.

Kom óók werken bij Mensonides Installatie en help mee met het verduurzamen van Friesland!

 

Ben je helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature.

Solliciteren – Meer informatie

Neem direct contact op met Wietse de Wit. Hij vertelt je graag meer over deze functie en het bedrijf. Schroom niet om te bellen als je vragen hebt over een loopbaan binnen ons bedrijf.

 0517 – 41 26 58

 WhatsApp

 E-mail

 

Solliciteren

 

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.