fbpx

Vacature - Coördinator Service Zonnepanelen & Keuringen

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

 

Service Coördinator Zonnepanelen & Keuringen

(32 – 40 uur)

 

 

Wat ga jij doen?

 

Coördineren Service Zonnepanelen (75% van de baan)

Vanuit de installatieprojecten PV die we uitvoeren bij zowel zakelijke als particulieren klanten komen er steeds meer service vraagstukken van klanten voorbij. Bovendien hebben we ook een groeiend aantal zonneparken in onderhoud waar een continue stroom van serviceaanvragen voorbijkomt.

Als Coördinator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van alle service aanvragen rondom alle Zonnepanelen systemen die we hebben geïnstalleerd en/of onderhouden. Je bent hierin de schakel tussen de klant en onze Servicemonteurs. Om dit hele proces goed te monitoren en te registreren maak je o.a. gebruik van verschillende systemen: Syntess, 2Solar en Esolis.

 • Beheer van alle monitoringsystemen
 • Veel contact met onze klanten via telefoon, whatsapp en email
 • Veel contact met onze Servicemonteurs
 • Registratie en facturatie van alle werkzaamheden

 

 

Coördineren aanvragen Scope keuringen (25% van de baan)

Bedrijven hebben periodiek een inspectierapport nodig van hun elektrotechnische installaties, o.a. voor de brandverzekering. Deze keuringen kunnen door ons worden uitgevoerd.

Om dit goed te coördineren ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de aanvragen die we binnenkrijgen van verschillende klanten. Daarin ben je verantwoordelijk voor het hele traject van A-Z van offerte tot het inspectierapport en eventueel zelfs de uitvoering van de herstelwerkzaamheden die uit het inspectierapport komen.

Aandacht voor deze markt kan tot een snelle groei leiden waardoor je in de toekomst het team kan uitbreiden met 1-2 Inspecteurs.

In deze positie ben je de schakel tussen de klanten en onze Inspecteur en eventuele onderaannemers die we inzetten voor deze inspecties.

 • Opvolgen van alle aanvragen voor keuringen
 • Offertes maken voor uitvoeren van keuringen
 • Werkvoorbereiding voor onze Inspecteur(s)
 • Onderhouden contact onderaannemers
 • Eventueel opvolgen van de herstelwerkzaamheden
 • Registratie en administratie van alle werkzaamheden

Wij vragen:

We zoeken iemand die klantvriendelijk is en goed kan regelen en organiseren. Je hebt affiniteit met techniek en uiteraard met duurzame energie.

 

 • Afgeronde hbo-opleiding
 • Werkervaring in de commercie/ regelen en organiseren / communicatie
 • Aantoonbare affiniteit met techniek, bij voorkeur installatietechniek/elektrotechniek
 • Goede contactuele vaardigheden en organisatorische vaardigheden zijn vereist
 • We zoeken iemand met een stabiel werkverleden
 • Woonachtig op een normale reisafstand naar ons kantoor in Harlingen

 

Wij bieden

Een super leuke functie bij ons familiebedrijf. Werken bij Mensonides Installatie betekent werken in een leuk familiebedrijf met een goede sfeer.

Ons bedrijf is groeiende, er werken nu al meer dan 90 collega’s bij ons. Ondanks dat wij groeien, ervaren medewerkers nog steeds het familiegevoel.

De werksfeer is informeel en plezier maken in je werk en naast je werk vinden wij super belangrijk. Daarom organiseren wij óók gezellige bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels, kerstborrel en de beroemde jaarlijkse bouwvakborrel.

 

 • Je komt direct in dienst bij ons bedrijf.
 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metaal & Techniek.
 • Een vaste baan bestaat tot de mogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband).
 • 13 ADV dagen (bij fulltime dienstverband).
 • Leuk team met enthousiaste collega’s.
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden
 • Een informele en prettige werksfeer binnen een familiebedrijf waar de medewerkers centraal staan.

 

Over Mensonides Installatie

Mensonides Installatie is al meer dan 40 jaar hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek.

Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren als de zakelijke markt in het noorden van Nederland.

 

Familiebedrijf

Ons bedrijf is groeiende. Inmiddels werken er meer dan 80 medewerkers bij Mensonides Installatie.

Ondanks dat wij groeien, behouden wij wél de kenmerken van een familiebedrijf en ervaren medewerkers het familiegevoel bij ons. Er is een informele werksfeer, de lijntjes zijn kort en plezier maken vinden wij superbelangrijk. Zowel plezier in je werk als naast je werk. Daarom organiseren wij óók gezellige bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels, kerstborrel en de jaarlijkse bouwvakborrel.

 

Bij Mensonides Installatie sta je als medewerker centraal. Dit doen wij door continue te investeren in ons personeel in de vorm van opleiding en scholing: blijven leren, kennis delen en jezelf verbeteren.

 

Onze projecten

Dagelijks werken onze monteurs aan geweldige projecten. Zij worden ondersteund door onze werkvoorbereiders, tekenaars, engineers, planners, adviseurs, projectleiders en alle andere collega’s op kantoor.

Onze projecten zijn divers, zoals warmtepompen, cv-ketels en zonnepanelen installeren en onderhouden bij particulieren klanten. Maar ook de totale installatiewerkzaamheden bij een nieuwbouwprojecten, bijvoorbeeld een appartementencomplex. Of wat dacht je van het onderhoud van een zonnepark met meer dan 30.000 zonnepanelen, óók dat zijn werkzaamheden die wij graag doen.

 

De toekomst begint vandaag

Het is onze ambitie om vooral nog duurzame installaties te realiseren en waar mogelijk energieneutrale installaties op te leveren. Wij pakken onze voortrekkersrol op en zien het als onze plicht om klanten te helpen energie te besparen en installaties zo duurzaam mogelijk op te leveren.

Wij gaan graag met onze klanten in gesprek over onze duurzame ambities. Wij geven eerlijk advies over duurzame mogelijkheden die bij de klant en onze ambitie passen.

Kom óók werken bij Mensonides Installatie en help mee met het verduurzamen van Friesland!

 

Ben je helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature.

Solliciteren – Meer informatie

Neem direct contact op met Wietse de Wit. Hij vertel je graag meer over de functie Service Coördinator Zonnepanelen & Keuringen en ons bedrijf. Schroom niet om te bellen als je vragen hebt over een loopbaan binnen ons bedrijf.

 0517 – 41 26 58

 WhatsApp

 E-mail

 

Solliciteren

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.