fbpx

Vacature - Servicedesk Medewerker Zonnepanelen

Deze vacature is inmiddels vervuld.

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

 

Servicedesk Medewerker Zonnepanelen

(32-40 uur)

 

Wat ga jij doen?

Ons bedrijf is volop in ontwikkeling. Het aantal aanvragen en opdrachten van zonnepanelen installaties groeit, bij zowel zakelijke als particulieren klanten. Om deze aanvragen en opdrachten soepel te laten verlopen zoeken wij iemand die zich hierop gaat focussen.

Als Servicedesk Medewerker Zonnepanelen ben je het eerste telefonische aanspreekpunt voor onze klanten die zonnepanelen hebben besteld of willen bestellen. Door een goed beeld op te bouwen wat er allemaal speelt in ons bedrijf ben je in staat om de meeste klanten direct telefonisch antwoord te geven op hun vraag. Je geeft klanten advies over het gebruik en installatie van zonnepanelen enerzijds, vragen over planning en aftersales anderzijds.

Indien nodig zorg je ervoor dat de klant in contact komt met één van onze technische specialisten binnen dit vakgebied. Daarnaast zorg je voor een goede registratie en rapportage van de klantcontacten die je hebt.

 

 • Opnemen en opvolgen van alle inkomende telefoon m.b.t. onze zonnepanelen installaties.
 • Direct beantwoorden van vragen van klanten en samen met collegae opvolgen van vragen die je niet direct kan beantwoorden.
 • Zeer dienstverlenende houding richting alle collegae in het bedrijf, met name in het opvolgen van bepaalde klantvragen.

 

Wij vragen:

Wij zoeken iemand met goede contactuele vaardigheden. Je bent klantvriendelijk en kan goed regelen en organiseren. In deze positie moet je het echt leuk vinden om van alles te leren over zonnepanelen installaties en hierover met allerlei verschillende klanten te communiceren. Je moet blij zijn als de telefoon de hele dag gaat, ook al zitten er soms ook kritische klanten tussen.

Daarnaast zoeken wij iemand die enorm dienstverlenend is naar alle collega’s binnen het bedrijf en graag wil helpen om onduidelijkheden bij klanten en/of collega’s duidelijk te krijgen. Als Servicedesk Medewerker Zonnepanelen ga je uitgroeien tot het vaste eerste aanspreekpunt binnen ons bedrijf op dit vakgebied waarbij je uiteraard de tijd krijgt om alle activiteiten en mensen van ons bedrijf te leren kennen.

Wij zouden deze positie graag fulltime in willen vullen, eventueel voor 4 dagen per week.

 

 • Het is een pré dat je enige commerciële ervaring hebt met klanten.
 • Enige werkervaring in een soortgelijke functie is vereist.
 • Een goed werk- en denkniveau vinden wij erg belangrijk. Wij zouden het liefst iemand aan willen nemen met een MBO+ of HBO achtergrond (junior).
 • Affiniteit met zonnepanelen installaties, interesse in elektrotechniek en montagetechnieken.
 • Competenties die bij deze functie horen zijn communicatief, organiserend vermogen, klantvriendelijkheid, commercieel en zeer collegiaal.
 • Woonachtig op een reële reisafstand naar ons kantoor in Harlingen.
 • Wij zoeken iemand met een stabiel werkverleden.

 

Wij bieden

Een super leuke functie bij ons familiebedrijf. Werken bij Mensonides Installatie betekent werken in een leuk familiebedrijf met een goede sfeer.

Ons bedrijf is groeiende, er werken nu al meer dan 90 collega’s bij ons. Ondanks dat wij groeien, ervaren medewerkers nog steeds het familiegevoel.

De werksfeer is informeel en plezier maken in je werk en naast je werk vinden wij super belangrijk. Daarom organiseren wij óók gezellige bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels, kerstborrel en de jaarlijkse bouwvakborrel.

 

 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metaal & Techniek.
 • Een vaste baan: je komt direct in dienst bij ons bedrijf.
 • 25 vakantiedagen – bij fulltime dienstverband.
 • 13 ADV dagen – bij fulltime dienstverband.
 • Pensioenopbouw via PMT.
 • Leuk team met enthousiaste collega’s.
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.
 • Een prettige werksfeer binnen een familiebedrijf waar de medewerkers centraal staan;

 

Over Mensonides Installatie

Mensonides Installatie is al ruim 45 jaar hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek.

Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren als de zakelijke klanten in het noorden van Nederland.

 

Familiebedrijf

Ons bedrijf groeit gestaag. Inmiddels werken er al meer dan 90 toegewijde medewerkers bij Mensonides Installatie.

Ondanks onze groei behouden wij wél de kenmerken van een familiebedrijf en ervaren medewerkers het familiegevoel bij ons. Er is een informele werksfeer, de lijntjes zijn kort en plezier maken vinden wij superbelangrijk. Zowel plezier in je werk als naast je werk. Daarom organiseren wij óók gezellige bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels, kerstborrel en de jaarlijkse bouwvakborrel.

 

Bij Mensonides Installatie sta je als medewerker centraal. Dit doen wij door continue te investeren in ons personeel in de vorm van opleiding en scholing. Bij ons staat blijven leren, kennis delen en persoonlijke groei hoog in het vaandel.

 

Onze projecten

Dagelijks werken onze monteurs aan geweldige projecten. Zij worden ondersteund door onze werkvoorbereiders, tekenaars, engineers, planners, adviseurs, projectleiders en alle andere collega’s op kantoor.

Onze projecten zijn divers, zoals warmtepompen, cv-ketels en zonnepanelen installeren en onderhouden bij particulieren klanten. Maar ook de totale installatiewerkzaamheden bij een nieuwbouwprojecten, bijvoorbeeld een appartementencomplex. Of wat dacht je van het onderhoud van een zonnepark met meer dan 30.000 zonnepanelen, óók dat zijn werkzaamheden die wij graag doen.

 

De toekomst begint vandaag

Het is onze ambitie om vooral nog duurzame installaties te realiseren en waar mogelijk energieneutrale installaties op te leveren. Wij pakken onze voortrekkersrol op en zien het als onze plicht om klanten te helpen energie te besparen en installaties zo duurzaam mogelijk op te leveren.

Wij gaan graag met onze klanten in gesprek over onze duurzame ambities. Wij geven eerlijk advies over duurzame mogelijkheden die bij de klant en onze ambitie passen.

Kom óók werken bij Mensonides Installatie en help mee met het verduurzamen van Friesland!

 

Ben je helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature.

Kom werken als servicedesk medewerker bij Mensonides Installatie.

Solliciteren – Meer informatie

Neem direct contact op met Wietse de Wit. Hij vertel je graag meer over deze functie en het bedrijf. Schroom niet om te bellen als je vragen hebt over een loopbaan binnen ons bedrijf.

 0517 – 41 26 58

 WhatsApp

 E-mail

 

Solliciteren

 

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.