fbpx

Vacature - Servicedesk Medewerker Zonnepanelen

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

Servicedesk Medewerker Zonnepanelen

(32-40 uur)

 

Wat ga jij doen?

Ons bedrijf is volop in ontwikkeling. Het aantal aanvragen en opdrachten van zonnepanelen installaties groeit, bij zowel zakelijke als particulieren klanten. Om deze aanvragen en opdrachten soepel te laten verlopen zoeken wij iemand die zich hierop gaat focussen.

Als Servicedesk Medewerker Zonnepanelen ben je het eerste telefonische aanspreekpunt voor onze klanten die zonnepanelen hebben besteld of willen bestellen. Door een goed beeld op te bouwen wat er allemaal speelt in ons bedrijf ben je in staat om de meeste klanten direct telefonisch antwoord te geven op hun vraag. Je geeft klanten advies over het gebruik en installatie van zonnepanelen enerzijds, vragen over planning en aftersales anderzijds.

Indien nodig zorg je ervoor dat de klant in contact komt met één van onze technische specialisten binnen dit vakgebied. Daarnaast zorg je voor een goede registratie en rapportage van de klantcontacten die je hebt.

 

 • Opnemen en opvolgen van alle inkomende telefoon m.b.t. onze zonnepanelen installaties.
 • Direct beantwoorden van vragen van klanten en samen met collegae opvolgen van vragen die je niet direct kan beantwoorden.
 • Zeer dienstverlenende houding richting alle collegae in het bedrijf, met name in het opvolgen van bepaalde klantvragen.

 

Wij vragen:

Wij zoeken iemand met goede contactuele vaardigheden. Je bent klantvriendelijk en kan goed regelen en organiseren. In deze positie moet je het echt leuk vinden om van alles te leren over zonnepanelen installaties en hierover met allerlei verschillende klanten te communiceren. Je moet blij zijn als de telefoon de hele dag gaat, ook al zitten er soms ook kritische klanten tussen.

Daarnaast zoeken wij iemand die enorm dienstverlenend is naar alle collega’s binnen het bedrijf en graag wil helpen om onduidelijkheden bij klanten en/of collega’s duidelijk te krijgen. Als Servicedesk Medewerker Zonnepanelen ga je uitgroeien tot het vaste eerste aanspreekpunt binnen ons bedrijf op dit vakgebied waarbij je uiteraard de tijd krijgt om alle activiteiten en mensen van ons bedrijf te leren kennen.

Wij zouden deze positie graag fulltime in willen vullen, eventueel voor 4 dagen per week.

 

 • Het is een pré dat je enige commerciële ervaring hebt met klanten.
 • Enige werkervaring in een soortgelijke functie is vereist.
 • Een goed werk- en denkniveau vinden wij erg belangrijk. Wij zouden het liefst iemand aan willen nemen met een MBO+ of HBO achtergrond (junior).
 • Affiniteit met zonnepanelen installaties, interesse in elektrotechniek en montagetechnieken.
 • Competenties die bij deze functie horen zijn communicatief, organiserend vermogen, klantvriendelijkheid, commercieel en zeer collegiaal.
 • Woonachtig op een reële reisafstand naar ons kantoor in Harlingen.
 • Wij zoeken iemand met een stabiel werkverleden.

 

Wij bieden

Wij bieden jou een geweldige veelzijdige baan aan bij ons familiebedrijf Mensonides Installatie. Binnen ons bedrijf is een informele en prettige werksfeer. De volgende voorwaarden zijn geregeld:

 

 • Je komt direct in dienst bij ons bedrijf.
 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metaal & Techniek.
 • Een vaste baan.
 • 25 vakantiedagen – bij fulltime dienstverband.
 • 13 ADV dagen – bij fulltime dienstverband.
 • Pensioenopbouw via PMT.
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.
 • Een prettige werksfeer binnen een familiebedrijf waar de medewerkers centraal staan;

 

Over Mensonides Installatie

Mensonides Installatie is al meer dan 40 jaar hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek.

 

Duurzaam installeren

Het is onze ambitie om vooral nog duurzame installaties te realiseren en waar mogelijk energie neutrale installaties op te leveren. Wij pakken onze voortrekkersrol op en zien het als onze plicht om klanten te helpen energie te besparen en installaties zo duurzaam mogelijk op te leveren.

Met onze jarenlange ervaring en innovatie oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland.

Ben je helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature.

Solliciteren – Meer informatie

Neem direct contact op met Wietse de Wit. Hij vertel je graag meer over deze functie en het bedrijf. Schroom niet om te bellen als je vragen hebt over een loopbaan binnen ons bedrijf.

 0517 – 41 26 58

 WhatsApp

 E-mail

 

Solliciteren

 

 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.