fbpx

"Ik wil graag eerlijk advies en technische zekerheid"

SDE+ subsidie – grote zonnepanelen projecten in Friesland

SDE+ subsidie regeling – Stimuleringsregeling Duurzame Energie Productie – is er voor bedrijven, agrariërs en (non-profit) instellingen die duurzame energie willen gaan opwekken.

De subsidieregeling is bedoeld voor het stimuleren van duurzame energietechnieken. Het is onderverdeeld in verschillende categorieën. Wij zijn gespecialiseerd in de categorie Zon (zonnepanelen). De SDE+ subsidie richt zich op groot verbruik en groot aansluitingen (>3 x 80A).

 

Waarom SDE+ subsidie

De overheid wil met de SDE+ subsidie het bedrijfsleven stimuleren om duurzame energie op te wekken en te produceren.  De subsidie zorgt er voor dat bedrijven op een rendabele manier kunnen investeren in zonnepanelen.

Wilt u aanmerking komen voor deze subsidie dan dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Indien dit wenst nemen wij het hele traject voor u uit handen.

 

Voorlichtingsvideo SDE+ van de overheid

 

Nieuwe ronde 2020: SDE+ 2020

De SDE+ 2020 subsidieregeling kent verschillende rondes:

  • Neem contact op voor meer informatie.

Grote SDE+ projecten bij Mensonides

Mensonides heeft ruime ervaring in het realiseren en begeleiden van SDE+ projecten. Wij hebben vele grote zonnepanelen projecten opgeleverd in Friesland waarbij gebruik is gemaakt van SDE+ subsidie. Door gebruik te maken van deze subsidie wordt de investering in zonnepanelen veel aantrekkelijker. De terugverdientijd wordt aanzienlijk kleiner.

 

“Naast het installeren van de zonnepanelen begeleiden wij ook SDE+ subsidietrajecten”.

 

 

 

Huurkoop – zelf geen grote investering doen

Wij denken graag met u mee. Zo hebben wij recent een klant geholpen met SDE+ aanvraag en in samenwerking met SolarClarity en NUON huurkoop zonnepanelen gerealiseerd. Door gebruik te maken van deze constructie hoeft onze klant niet zelf te investeren in de aanschaf.

Wij vertellen u graag meer over deze andere aantrekkelijke mogelijkheden. Mensonides is uw lokale SDE+ partner in Friesland.

 

 

Wilt u meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons. Wij helpen u bij de aanvraag en laten u graag de mogelijkheden en terugverdientijd zien. 

Contact 

Technisch zeker. Persoonlijk warm.