Mensonides Installatie op VSK beurs 2020

Vorige week hebben meerdere colllega’s van Mensonides Installatie de VSK beurs bezocht. De VSK is dé vakbeurs voor de installatiebranche.

Tijdens de VSK beurs laten fabrikanten de nieuwste technologie zien op het gebied van de installatie.

 

 

Duurzame ontwikkelingen

Uiteraard staat de beurs in het teken van duurzaamheid. Op de beurs dus heel veel informatie over duurzame oplossingen en uiteraard veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. 

 

 

CV-ketel op waterstof

Bij meerdere CV-ketel fabrikanten zagen wij de ontwikkelingen van de CV-ketel op Waterstof. De CV-ketel op waterstof van Nefit wordt binnenkort in Engeland geplaatst in een nieuwe woonwijk waar ze een waterstofleidingen aanleggen.

 

 

Warmtepompen voor heel dorp of woonwijk

Bij Nathan zagen wij een oplossing om bijvoorbeeld een hele woonwijk of dorp met 2, 4 of 6 Warmtepompen te voorzien van warmte door middle van een Warmtenet.

De Warmtepompen worden dan bijvoorbeeld aangedreven met zonne-energie. 

 

 

SolarFreezer

Ook kwamen wij de Solarfreezer tegen op de Beurs. Dit is een soort grote zak waar je de warmte in kunt opslaan. Deze zak is dan de bron voor de warmtepomp. Een mooi concept voor serie-nieuwbouw. Hetzelfde systeem maakt gebruik van hetzelfde principe als PVT-panelen

 

 

 

Video-verslag van VSK 2020 beurs

De website installatie.nl heeft meerdere videoverslagen gemaakt van de beurs.

Bekijk hieronder de playlist van alle videoverslagen van installatie.nl. Zo bent u weer helemaal op de hoogte van alle nieuwtjes die er tijdens de VSK waren.

 

 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw huis te verduurzamen?

Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de laatste technieken. 

Contact opnemen