fbpx

"Hoe kan ik een begin maken met besparen op mijn energiekosten?"

Mensonides geeft tips over hoe jij energie kunt besparen

Besparen

Er zijn zeeën van mogelijkheden bij het verduurzamen van de woning waardoor je veel geld kunt besparen. Hierbij is te denken aan zonnepanelen plaatsen op het dak, een zonneboiler installeren, een WTW-unit in gebruik nemen, isolatie aan de wanden en de vloer, dubbele of zelfs geïsoleerde ramen, het dichtmaken van kieren en naden in het huis et cetera. Over de mogelijkheden die het beste bij jouw situatie passen geeft Mensonides je  graag een vrijblijvend advies. Eerst zullen jouw wensen en situatie in kaart worden gebracht alvorens er een advies wordt gegeven door één van de deskundigen. Voor een vrijblijvend advies op maat kun je contact opnemen met de klantenservice.

Echter zijn er in jouw dagelijkse routine wellicht ook al mogelijkheden tot het besparen op de energierekening. En zeg nou zelf… wie wil er nou niet een lage energierekening?

Mensonides geeft graag wat tips mee om te besparen op de energierekening. Op deze pagina is daarom een lijst met tips te vinden. Een duurzame toekomst begint bij jezelf!

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

De medewerkers van Mensonides helpen je graag verder als je wilt besparen. Je kan contact opnemen met de klantenservice. Een van de experts zal zich in jouw situatie verdiepen en hiervoor een vrijblijvend advies op maat voor opstellen.

Offerte aanvragen

Tips om energie te besparen

  • Overdag de computer of tv gebruikt? Zet na afloop de apparatuur écht uit (dus niet op standby);
  • Draai de was op 30 graden als dat mogelijk is;
  • De diepvries met regelmaat ontdooien bespaart energie;
  • Als je de verwarming overdag een graadje lager zet scheelt dat al snel €50,- per jaar;
  • Zet een uur voordat je gaat slapen de verwarming op ongeveer 16 graden;
  • Hang de natte was te drogen aan een rek. Iedere keer de wasdroger gebruiken kost je ongeveer €0,55 per keer;
  • Haal de stekkers uit het stopcontact als apparaten niet gebruikt worden. De opladers van telefoons worden al snel over het hoofd gezien.
Technisch zeker. Persoonlijk warm.